All inclusive wintersport

Een all inclusive wintersport kunt u boeken bij Wens Chalets. Al meer dan 30 jaar is de unieke formule van Wens Chalets erg populair. Ieder chalet heeft een eigen staf die zorgt voor o.a. het eten, de schoonmaak, de afwas en de boodschappen. En de prijs die u betaalt is all inclusive, zodat u geen extra toeslagen achteraf hoeft betalen.

Klik hier voor een overzicht van alle chalets

Wens Chalets is hét adres waar u moet zijn voor een geslaagde all inclusive wintersport. Wij zijn, zonder twijfel, al bijna 40 jaar de nummer 1 in catered chalets. Bij ons heeft u de vrijheid van een eigen chalet en de service van een hotel. Doordat de chaletstaf u veel zaken uit handen neemt, heeft u meer tijd om gezellig te genieten met familie of vrienden.

Bent u geïnteresseerd in een all-inclusive wintersport bij Wens Chalets, kijkt u dan op deze website voor meer informatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 035543 66 77, of via fax op het nummer 035542 94 44. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen naar chalets@wens.nl.

Als u nog vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail: chalets@wens.nl of bekijkt u onze pagina's met vragen en antwoorden eens.