4 catered chalets
In dit populaire skidorp
Gemoedelijk autovrij dorp
Zeer geschikt voor families
214 km piste
Uitstekende condities!

Het dorp

Serfaus is een gemoedelijk wintersportdorpje met moderne faciliteiten. Er is een ondergrondse  metro aangelegd die u in een paar minuten van en naar de skilift brengt. 

Omdat het dorp geheel autovrij maakt dit de sfeer in het dorp aangenaam en zeer geschikt voor families. In de hoofdstraat van het dorp is een ruim aanbod (sport)winkels en verschillende restaurants te vinden.

De après ski is van een uitstekend niveau met de bekende Patschi pub, George en nog diverse andere mogelijkheden.

Het skigebied

serfaus small shutterstock 576927076
Zonneplateau van Tirol

Op het zonneplateau van Tirol ligt dit fijne skigebied met schitterende sneeuwvlaktes tot 2820 meter hoogte. Het is een ideaal skigebied voor skiers van elk niveau en in het bijzonder voor kinderen. Op de Komperdell in Serfaus en bij het middenstation van de Sonnenbahn (Fiss-Ladis) liggen kinderlanden waar uw kinderen nooit meer weg willen.

In Serfaus kunnen ervaren skiërs hun hart ophalen. Er zijn pistes in diverse moeilijkheidsgraden waaronder 30 kilometer zwarte piste. De Pezid-Vertikal is een piste met een hellingsgraad van maar liefst 67%. Dit maakt deze afdaling één van drie steilste afdalingen van Oostenrijk! Snowboarders kunnen zich volop uitleven in de zeven funparken die het gebied heeft en er zijn meerdere free-ride stukken te vinden. Ook voor de langlaufers is Fiss een aantrekkelijk dorp. Er zijn negen mooie loipes uitgezet, die aansluiten op 90 kilometer loipes in Fiss.

Wens Chalets biedt in het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis ook de catered chalets Acla, Dani, Kelle, Kraxner, Rosa en Räterhof aan.