Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Zillertal-3000-chalet-Demlhof.jpg

We hebben wederom een heerlijke vakantie gehad bij Wens Chalets. Zeer professionele en vriendelijke staf die iedere dag overheerlijke gerechten en ontbijt voor ons hebben neergezet. Complimenten voor de staf! Het huis in Finkenberg is ook echt heerlijk!

Ellen - 16 januari 2018

"
Catered-Chalet-Michelle-Les-Menuires.jpg

Onvergetelijk vakantie gehad vanwege de goede zorgen en kookkunsten van onze host en hostes. Je hoeft enkel te zorgen dat je wakker wordt je aankleed en gaat skiën.

Melina Potter - 11 januari 2018

"
8377204183-99d7127b05-o_4.jpg

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad in Chalet Gol! Een supermooi authentiek chalet met prachtige vertrekken. Met 3 gezinnen (6 volwassenen en 6 kinderen) werden we de hele week in de watten gelegd door de superleuke chaletstaf Jesse en Eline. Wat hebben ze heerlijk voor ons gekookt! Kortom, het was een topweek, een echte aanrader!

Dorien - 10 januari 2018

"
Solden.nieuw.jpg

De ligging na Chalet Sebbe is echt ontzettend handig.
De ruime kamers, de gezellige sfeer maar bovenal de gastvrijheid, flexibiliteit en kookkunsten van de gastheren waren super !
Altijd al tevreden over Wens, maar deze week in Solden sprong er echt boven uit ! 

Monique Hol - 10 januari 2018

"
chalet-arlberg01_2.png

There were 13 of us staying in our chalet and the chalet girls catered to our every need and went above and beyond, especially when we were celebrating a family members birthday. We all enjoyed every moment of our stay and would highly recommend Wens Chalets to everyone. 

Grace - 09 januari 2018

1 2 3 ... 78