Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Gezellige en adequate hosts in een mooi en ruim verblijf. Zeer goed gegeten en kunnen genieten van vakantie samen zonder gedoe. Veelzijdig gebied. Leuke extra’s georganiseerd door onze hosts.

Marjolein - 26 februari 2024

"

de gezelligheid en vrijheid onder vrienden in een chalet en toch de luxe van het onbezorgd genieten van het eten zoals in een hotel .Eerste maal met jullie organisatie werd voor ons een zeer aangename kennismaking. Professionele hosts hebben het ons zo aangenaam mogelijk gemaakt! Skiverlof 2025 ... dit smaakt naar meer!!

Ann - 25 februari 2024

"

Een fijn chalet met alle skifaciliteiten binnen handbereik! Dank aan Kirsten & Rob voor hun geweldig gastheerschap. We hebben genoten van alles.

Anne-Marie - 25 februari 2024

"

Wij hebben echt een heerlijke week gehad. Zo goed verzorgd maar toch ook echt het gevoel dat je alleen met je familie bent. Echt een aanrader.

Saskia - 25 februari 2024

"

Heerlijk verblijf zonder gedoe. Want met 10 personen waaronder 6 kinderen is het niet hoeven koken, boodschappen doen of tafel afruimen echt de lekkerste luxe die je je kunt voorstellen!

Julie - 25 februari 2024

1 2 3 ... 87