Per kamer boeken

Wilt u met twee personen of een klein gezelschap een catered chalet boeken, maar bent u met te weinig personen om een heel chalet te boeken? Wens Chalets biedt in een aantal gevallen op aanvraag de mogelijkheid om één of meerdere kamers te boeken in een catered chalet.

Net als in een hotel kunt  u uw eigen slaapkamer(s) met privéfaciliteiten boeken. Samen met de andere gasten in het chalet maakt u gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes om te ontspannen en te genieten van het ontbijt en diner. Uiteraard met de huiselijke sfeer en de persoonlijke service van de chaletstaf van Wens Chalets.

Wens Chalets houdt bovendien rekening met uw wensen (en de groepssamenstelling), wanneer er meerdere families en/of groepen in een chalet boeken.

Heeft u interesse in één van onze catered chalets en wilt u graag één of meerdere kamers boeken, dan kunt altijd geheel vrijblijvend een aanvraag indienen voor het betreffende chalet. 

Meer informatie? Klikt u dan op Stel een vraag of neemt u contact op per telefoon +31 (0)35 5436677 of via e-mail info@wens.nl