1200 km piste
Uitstekende condities!
1 catered chalet
In dit populaire skidorp
Authentiek dorp
in Zuid-Tiroolse sferen

Het dorp

Sankt Christina is centraal in Val Gardena gelegen waar de authentieke dorpjes Oostenrijks gezellig aandoen. Sankt Christina kent dan ook verschillende "gemütliche" cafés en restaurantjes in Zuid-Tiroolse sfeer. Ook voor een bescheiden vorm van après-ski zit je hier goed. 

Het dorp ligt op 1060 meter hoogte aan de zonkant van het dal met prachtig uitzicht op de imposante rotsmassa van de Langkofel. Het dorp heeft uitstekende verbindingen naar de hoger gelegen ski regionen. De dalstations van de verschillende bergbahnen bevinden zich in en rondom het centrum van het dorp- en naar de nabijgelegen plaatsjes Selva en Ortisei.

In dit traditionele, maar moderne dorp is het ook mogelijk om te gaan paragliden én er is een ijsbaan aanwezig.

Het skigebied

Val Gardena small shutterstock 536522728
Het skigebied van Val Gardena

Het skigebied van Val Gardena sluit aan op het Dolomiti Superski gebied met meer dan 450 liften en 1200 kilometer pistes! Voor zowel de beginnende als vergevorderde skiër is er een scala aan mogelijkheden in dit skigebied. 

De gevorderden kunnen diverse dagtochten maken, zoals bijvoorbeeld vanuit Selva naar Canazei of de wereldberoemde Sella Ronda. Een aanrader voor de echte waaghalzen is de Langkofelspleet, dit is de grootste uitdaging sinds de uitvinding van de ski-toertocht, een afdaling om nooit te vergeten! Vanuit het chalet is 600+ kilometer van het skigebied te bereiken zonder auto.