Skilessen en snowboardlessen

Informeer bij uw chaletstaf naar de skischool waar wij mee samenwerken. Zij vertellen u met welke skischool wij de beste ervaringen hebben. Net als bij ons zelf vinden wij de kwaliteit en service van onze partners namelijk ook zeer belangrijk.

Uw chaletstaf adviseert u graag bij het boeken van uw ski- of snowboardlessen. Wilt u uw skilessen vooraf boeken? Dan vindt u op de site van het door u geboekte chalet een link naar de skischool waar wij mee samenwerken.

Nederlandse skileraar

Wij krijgen regelmatig de vraag of er voor de kinderen ook een Nederlands sprekende skileraar in het skigebied aanwezig is. In vrijwel alle gebieden zijn Nederlandstalige leraren werkzaam. Om zekerheid te krijgen of er voor uw zoon of dochter ook een Nederlandstalige leraar beschikbaar is adviseren wij u vooraf met de skischool contact op te nemen.

In sommige gevallen is het voor u mogelijk om via Wens Chalets korting te krijgen op uw skilessen, skihuur en/of skipassen. U gaat in alle gevallen een rechtstreekse overeenkomst aan met de skischool, skiverhuur- en/of skipasmaatschappij. Wens Chalets is derhalve niet verantwoordelijk voor deze overeenkomsten. Alle prijzen, kortingen en informatie die door Wens Chalets en haar personeel ter plaatse gecommuniceerd wordt is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.