De Isskogellift
aan de rand van het dorp
160 km piste
Uitstekende condities!
2 catered chalets
In dit populaire skidorp

Het dorp

Gerlos is een levendig wintersportdorp op een hoogte van 1247 meter. Na een dag genieten op de piste,  kom je via de nieuw aangelegde dalafdaling direct in het sfeervolle centrum! Want naast de prachtige sneeuwzekere pistes heeft Gerlos een geweldige wintersport ambiance, met een bruisende après-ski en veel ander vermaak voor jong en oud.

Gerlos biedt naast de talloze cafés en disco’s ook veel alternatieve activiteiten aan. Zo kunt u in het dorp gaan tennissen, squashen, nachtrodelen en paragliden. De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor langlaufen en wandeltochten.

De nieuwe skilift in Gerlos is gelegen op slechts 200 meter afstand vanaf het chalet en zijn zowel lopend als met de skibus bereikbaar.

Het skigebied

gerlos shutterstock 191892884 small
Zillertal arena

Sinds Gerlos deel uitmaakt van de Zillertal arena zijn ook de wintersport mogelijkheden enorm.

Het hooggelegen gebied is sneeuwzeker en beschikt over meer dan 160 kilometer aaneengesloten pistes. De Isskogellift aan de rand van het dorp leidt de beginners naar tal van brede blauwe pistes, gevorderden kunnen zich vergapen aan eindeloze tochten of uitdagende afdalingen in het nabijgelegen Wald-Königsleiten. Echte pioniers kunnen hier en daar ook naast de piste op avontuur.