Catered Chalets - De ideale Wintersport!

Samen met familie en vrienden in een catered chalet. De hele dag op pad, sneeuw, zon, mooie afdalingen, gezellige après-ski en thuiskomen met een knapperend haardvuur en een heerlijk driegangendiner in uw eigen catered chalet. Van eenvoudige tot luxe catered chalets, in het dorp of juist direct aan de piste gelegen: Wens Chalets biedt u een ruime keuze aan catered chalets en skigebieden. Wij zorgen voor uw ontspannen vakantie. Voor u is het tijd om te genieten!

Uw eigen chaletstaf

Uw chaletstaf wordt zorgvuldig voor u geselecteerd en beoordeeld op kookkwaliteiten, gastvrijheid en professionaliteit. Uw chaletstaf verblijft in de meeste gevallen het gehele winterseizoen in uw chalet en kan u daardoor uitstekend informeren over het chalet, het dorp en het skigebied. Doordat uw chaletstaf bekend is met de werkomgeving kunnen zij zich volledig focussen op een uitstekende verzorging van de gasten. Een groot voordeel ten opzichte van ingehuurde catering! Lees hier meer over de chaletstaf van Wens Chalets.

Etienne laat u zien wat een chaletstaf voor u betekent

Etienne is regiomanager in Oostenrijk voor Wens Chalets.

Boeken zonder tussenpersoon 

Wens Chalets heeft al haar chalets in eigen beheer. Bij Wens Chalets boekt u uw chalet dus niet via een tussenpersoon. Doordat wij al onze chalets van binnen en buiten kennen, is het voor ons mogelijk om u uitgebreid te informeren over onze chalets en staan wij bovendien in direct contact met onze chalet hosts. Wij garanderen u uiteraard de laagste prijs voor onze chalets.

Kwaliteit en service

Eén van de sterke punten van Wens Chalets ten opzichte van andere catered chalets aanbieders is het ervaren team dat u vanuit het hoofdkantoor in Baarn kan adviseren en flexibel met u meedenkt. Ook biedt dit team samen met een regiomanager ondersteuning aan de staf ter plaatse, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en u niets te kort komt! U krijgt de mogelijkheid om na uw vakantie een enquête in te vullen die wij serieus behandelen en meenemen in onze verbeterpunten. Zie ook 'Ervaringen' voor beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten

Alles inclusief - geen toeslagen

 Een compleet verzorgde vakantie hoeft niet duur te zijn. Al onze tarieven zijn inclusief ontbijt, driegangendiner en alle drankjes (bier, huiswijn, fris, koffie en thee). In alle chalets is gratis WIFI aanwezig. Genieten van een welverdiende vakantie door heerlijk niets te doen kan tegen een aantrekkelijke prijs! Bekijkt u ons 'Prijzenoverzicht'.

Zin in extra comfort en luxe?

 Voor extra luxe in uw catered chalet kiest u het comfort pakket van Wens Chalets. In alle catered chalets van Wens Chalets kunt u ons comfort pakket boeken. Voor ons comfortpakket rekenen wij € 25,00 per persoon. Het comfortpakket bestaat uit:

  • Een handdoekenpakket;
  • 6 keer in de week een culinaire verrassing na het skiën;
  • Een douche set 

saunagebruik en openhaardhout is in de desbetreffende chalets standaard inclusief. Lees meer over 'Het Comfort pakket'.

Kinderopvang in uw eigen chalet: U op de latten, uw kinderen in de watten?

In alle catered chalets van Wens Chalets is het mogelijk om kinderopvang aan te vragen. Tijdens het winterseizoen heeft Wens Chalets een aantal ervaren kinderoppassers in de Alpen gestationeerd. Indien u bij Wens Chalets kinderopvang boekt komt de kinderopvang naar uw chalet om daar de oppas te verzorgen. De kinderoppas zorgt voor spelletjes, eten en drinken voor uw kinderen.

Wens Chalets heeft tevens één chalet speciaal ingericht als een kindvriendelijk chalet. Dat is chalet Erlifeld in Ehrwald. Terwijl u op de lange latten staat, kunnen uw kinderen vier ochtenden en een hele dag per week lekker spelen in de crèche; kleuren, sleeën, sneeuwpoppen maken, het is maar de vraag wie het meest te vertellen heeft bij thuiskomst!

Lees meer over 'Kinderopvang in uw chalet' of bekijk ons kindvriendelijke aanbod.

Zakelijke wintersportarrangementen

De betrokkenheid van uw medewerkers verhogen? Doelen gehaald? Flexibiliteit en-/of inzet van uw medewerkers belonen? Ga enkele dagen naar de sneeuw met uw collega's en kom fris en vol inspiratie weer terug. Tijdens een weekend skiën leert u uw collega's beter kennen dan een heel jaar op kantoor! Ook voor een wintersportreis met uw bedrijf of vereniging is een catered chalet de ideale accommodatie. Onze collega's van Wens Business Events verzorgen buiten de accommodatie ook uw vervoer, zorgen dat de skipassen bij aankomst klaar liggen én reserveren uw ski materiaal. Zij zorgen dat alles vooraf netjes geregeld is, zodat u gelijk de piste op kunt en er geen kostbare skitijd verloren gaat! Wens Business Events neemt u graag alle zorg uit handen! Bezoek de website voor meer informatie www.wensbusinessevents.nl.