Catered Chalets - De ideale Wintersport!

Samen met familie en vrienden in een catered chalet. De hele dag op pad, sneeuw, zon, mooie afdalingen, gezellige après-ski en thuiskomen met een knapperend haardvuur en een heerlijk driegangendiner in uw eigen catered chalet. Van eenvoudige tot luxe catered chalets, in het dorp of juist direct aan de piste gelegen: Wens Chalets biedt u een ruime keuze aan catered chalets en skigebieden. Wij zorgen voor uw ontspannen vakantie. Voor u is het tijd om te genieten!

Alles inclusief - geen toeslagen

 Een compleet verzorgde vakantie hoeft niet duur te zijn. Al onze tarieven zijn inclusief ontbijt, driegangendiner en alle drankjes (bier, huiswijn, fris, koffie en thee). In alle chalets is gratis WIFI aanwezig. Genieten van een welverdiende vakantie door heerlijk niets te doen tegen een aantrekkelijke prijs! 

Kwaliteit en service

Eén van de sterke punten van Wens Chalets ten opzichte van andere catered chalets aanbieders is het ervaren team dat u vanuit het hoofdkantoor in Baarn kan adviseren en flexibel met u meedenkt. Ook biedt dit team samen met een regiomanager ondersteuning aan de staf ter plaatse, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en u niets te kort komt! U krijgt de mogelijkheid om na uw vakantie een enquête in te vullen die wij serieus behandelen en meenemen in onze verbeterpunten. Zie ook 'Ervaringen' voor beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten

Zin in extra comfort en luxe?

Voor extra luxe in uw catered chalet kiest u uit één van onze Extra Luxe pakketten. In alle catered chalets van Wens Chalets kunt u bijvoorbeeld ons deluxe pakket boeken.

Het deluxe pakket bestaat uit:

  • 6 keer in de week een culinaire verrassing na het skiën. Onder andere luxe hapjesplank, Tirolermenu i.p.v. 3-gangen diner, een winterse borrel en 1x prosecco ontbijt 

 Lees meer over 'Onze Extra Luxe Pakketten'.

Uw eigen chaletstaf

Uw chaletstaf wordt zorgvuldig voor u geselecteerd en beoordeeld op kookkwaliteiten, gastvrijheid en professionaliteit. Uw chaletstaf verblijft in de meeste gevallen het gehele winterseizoen in uw chalet en kan u daardoor uitstekend informeren over het chalet, het dorp en het skigebied. Doordat uw chaletstaf bekend is met de werkomgeving kunnen zij zich volledig focussen op een uitstekende verzorging van de gasten. Een groot voordeel ten opzichte van ingehuurde catering! Lees hier meer over de chaletstaf van Wens Chalets.

Etienne laat u zien wat een chaletstaf voor u betekent

Etienne is regiomanager in Oostenrijk voor Wens Chalets.

Boeken zonder tussenpersoon 

Wens Chalets heeft al haar chalets in eigen beheer. Bij Wens Chalets boekt u uw chalet dus niet via een tussenpersoon. Doordat wij al onze chalets van binnen en buiten kennen, is het voor ons mogelijk om u uitgebreid te informeren over onze chalets en staan wij bovendien in direct contact met onze chalet hosts. Wij garanderen u uiteraard de laagste prijs voor onze chalets.