Skihuur met 10% korting

In veel skigebieden kunt u als gast van Wens Chalets korting krijgen op uw skihuur, snowboardhuur en overige materialen!

Informeer bij uw chaletstaf naar de skiverhuur waar wij mee samenwerken. Zij vertellen u met welke skiverhuur wij de beste ervaringen hebben. Ook van onze partners verwachten wij kwaliteit en service.

Korting

In veel gevallen kunnen wij u 5 tot 10 % korting op de huur van al het materiaal geven. Uw chaletstaf geeft u een kortingsvoucher of u kunt zelf bij de skiverhuur aangeven in welk chalet van Wens Chalets u verblijft.

In sommige gevallen is het voor u mogelijk om via Wens Chalets korting te krijgen op uw skilessen, skihuur en/of skipassen. U gaat in alle gevallen een rechtstreekse overeenkomst aan met de skischool, skiverhuur- en/of skipasmaatschappij. Wens Chalets is derhalve niet verantwoordelijk voor deze overeenkomsten. Alle prijzen, kortingen en informatie die door Wens Chalets en haar personeel ter plaatse gecommuniceerd wordt is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.