Zomeraanbod

Wens Chalets biedt u naast een uitgebreid aanbod catered chalets in de winter, ook in de zomer de mogelijkheid om onbezorgd te genieten van uw vakantie. Het is niet alleen mogelijk om een aantal van onze chalets in de zomer te boeken, maar ook bieden wij u een uniek landgoed in Zuid-Frankrijk. Mèt zwembad en tennisbaan.

Landgoed De Mas in Cestayrols, Zuid-Frankrijk

In een oase van rust, in een prachtige, ongerepte omgeving van Toscaanse allure vindt u tussen de wijnvelden en zonnebloemen Residence De Mas.

Ons mooie landgoed ligt in het dorpje Cestayrols, niet ver van de steden Albi en Toulouse en bestaat uit meerdere gebouwen, een grote tuin, een zwembad en een tennisbaan. Geniet u samen, met uw gezin, of met een groep tot maximaal 18 personen van onze gastvrijheid en uitstekende verzorging.

Meer informatie over Landgoed De Mas vindt u hier

Casa La Volontà, Montalcinello (Toscane), Italië

Aan de rand van het schilderachtige dorpje Montalcinello, op slechts 30 kilometer van Siena, kunt u genieten van al het moois dat Italië u te bieden heeft. In uw privé villa - met grote tuin en zeer mooi zwembad - ontbreekt het u aan niets. Ook voor een zomer in Italië biedt Wens Chalets u een onbezorgde vakantie met oog voor kwaliteit en service. Meer informatie over Casa La Volontà vindt u hier

Villa Andrea, Fayssac, Zuid-Frankrijk

Tussen de wijnvelden van de Gaillac en nabij de middeleeuwse dorpen Albi en Cordes sur Ciel vindt u Villa Andrea. Een twee eeuwen oude stijlvol gerenoveerde boerderij met daaromheen vijf stijlvolle Gites, een ruime tuin en een zwembad.

De gites van Villa Andrea zijn uitstekend uitgerust en beschikken allen over grote bedden, eigen sanitaire voorzieningen, faciliteiten voor het bereiden van een lichte maaltijd en/of kop koffie/ thee, i-pod docking station, WiFi en een privé terras. Meer informatie over villa Andrea vindt u hier

Golfen en genieten

Ook in de zomer bieden wij onze gasten graag een actieve vakantie. Daarom bieden wij speciale golfarrangementen aan. In de directe omgeving van landgoed de Mas liggen verschillende golfbanen. Wens Chalets biedt  u met het golfarrangement de mogelijkheid om op 3 van deze prachtige banen te spelen. Zo speelt u op het bekende Golf d’Albi Lasbordes.  Ook speelt u op het charmante Golf De Mazamet-La Barouge, de oudste baan in de regio.  Het is ook mogelijk uw spel naar een hoger niveau te tillen door een les te boeken bij Jean-François Guillerm, de oud coach van Victor Dubuisson!

Nadat hole 18 is gespeeld  en de scorekaarten zijn ingevuld, is het tijd om terug  te keren naar uw landgoed en daar, onder het genot van een hapje en een drankje, de dagprijzen te verdelen.  Na het diner kunt u zich opmaken voor een nieuwe  golfdag, op een andere prachtige baan.