Chalet wintersport Frankrijk

Denkt u er aan om in een chalet te verblijven tijdens uw wintersport in Frankrijk, dan moet u absoluut bij Wens Chalets zijn. Hier geniet u van de service van een hotel en van de vrijheid van een chalet. Ieder chalet heeft namelijk eigen staf die zorgt voor ontbijt, diner, de schoonmaak, de boodschappen en de afwas. Ook kunt u bij dit team terecht voor informatie over bijvoorbeeld het skigebied en de skihuur.

Werken bij Wens Experience

Etienne is regio manager in Oostenrijk voor Wens Chalets en laat zien wat het werken in de Alpen allemaal inhoudt.

De unieke formule van Wens Chalets is al meer dan 30 jaar erg populair. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een verblijf in een chalet tijdens UW wintersport in Frankrijk. Onze gekwalificeerde chaletstaf geeft u het ware vakantiegevoel! Doordat deze u veel zaken uit handen neemt, heeft u tijd om gezellig met vrienden of familie te genieten. Bovendien is de prijs die u betaalt all-inclusive, u betaalt dus geen toeslagen achteraf.

Door een chalet te boeken voor uw wintersport in Frankrijk bij Wens Chalets, profiteert u van onze jarenlange ervaring en geniet u optimaal van de service die onze staf u verleent. Kijkt u op deze website voor meer informatie! U kunt ons bellen op het nummer 035543 66 77 of een e-mail sturen naar chalets@wens.nl.

Als u nog vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail: chalets@wens.nl of bekijkt u onze pagina's met vragen en antwoorden eens.