Skigebied
tussen de 1000 en 2100 meter
1 catered chalet
In dit populaire skidorp
Skicircus Saalbach
gezellige bergrestaurants en hutten

Het dorp

Het dorp Saalbach heeft een mondaine uitstraling en heeft een autovrij centrum met veel winkels, restaurants en een uitstekende après-ski. Hinterglemm doet hier niet veel voor onder.

Ook hier is het centrum autovrij en is de après-ski van hoog niveau. Beide dorpen zijn redelijk compact, waardoor u nooit lang hoeft te lopen naar de skilift of het centrum. Dankzij het skimuseum, de kunstgalerie en het volksmuseum kunt u ook op de culturele toer gaan. In het dorp is ook nog een fitnesscentrum en een indoor tennisbaan te vinden.

Het skigebied

Skicircus Saalbach Hinterglemm small shutterstock 568569190
Skicircus Saalbach Hinterglemm

Het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm in Oostenrijk is een van de meest complete en gezelligste skigebieden van de Alpen. De hoogte van het skigebied varieert tussen de 1000 en 2100 meter. 

Het skigebied bestaat bijna alleen maar uit moderne skiliften, met weinig wachttijden en de afdalingen zijn voor ieder niveau toegankelijk. Vanuit Hinterglemm kunt u mooie dagtochten maken naar Saalbach, Kolling, Vorderglemm, Fieberbrunn en Leogang.

Voor wintersporters die op zoek zijn naar een skigebied met (veel) gezellige bergrestaurants en -hutten is Skicircus Saalbach Hinterglemm een echte aanrader!

In dit skigebied bieden wij tevens Chalet Sonnefeld in Fieberbrunn aan.