1 catered chalet
In dit populaire skidorp
Skigebied
Zillertal Arena
200 km piste
Uitstekende condities!

Het dorp

Finkenberg is een fraai, verzorgd wintersportdorp in een idyllische omgeving. Het dorp ligt op 840 meter hoogte en is een rustige plaats voor families.

De skiliften vertrekken vanuit het centrum en brengen u naar het hart van het Zillertal 3000 skigebied. De après ski in Finkenberg is van behoorlijk niveau en biedt u met diverse bars en discotheken de mogelijkheid om u van vroeg in de middag tot diep in de nacht te vermaken. Mocht u toch op zoek zijn naar meer, dan bent u in 10 minuten in het bruisende Mayrhofen. 

Naast het skiën is er genoeg te doen in Finkenberg. U kunt heerlijk bijkomen in de openbare sauna of zonnebank en iedere maandag meelopen met de wekelijkse fakkeltocht.

Het skigebied

zillertal arena small shutterstock 77364328
Zillertal Arena

Finkenberg, Lanersbach en Mayrhofen maken samen deel uit van het bekende skigebied Zillertal Arena. Skien in Zillertal 3000 betekent een keur van mogelijkheden.

Het totaal van ruim 200 km aan piste zorgt ervoor dat u mooie dagtochten kunt maken. De gletsjer van Hintertux heeft de eeuwige sneeuw, zodat u ook in de off season periode verzekerd bent van goede sneeuwcondities. Groot voordeel is tevens dat Zillertal Arena een van de weinige nog betaalbare skigebieden van deze tijd is.