1 catered chalet
In dit populaire skidorp
Skigebied
Saalbach-Hinterglemm-Fieberbrunn
240 km piste
Uitstekende condities!

Het dorp

Het dorp Fieberbrunn ligt in het mooie natuurlijke Pillerseetal. Tot voor kort was het dorp vooral bekend vanwege de vele langlauf mogelijkheden.

Vanwege de sneeuwzekerheid ligt er ook in het dorp regelmatig een dik pak sneeuw, wat het authentiek karakter en de gemoedelijke sfeer alleen maar ten goede komt. Bij de skilift vindt u verrassend leuke après-ski mogelijkheden voor een dergelijk klein wintersportdorp. In het centrum van Fieberbrunn is er een ruim en divers aanbod van winkels en restaurants.

Het skigebied

Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn smal shutterstock 568569346
Skigebied Saalbach-Hinterglemm-Fieberbrunn

Met een nieuwe verbindingslift die in november 2015 is opgeleverd, is het skigebied van Fieberbrunn in één klap veranderd van een kleine speler op de markt tot het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk met 240 kilometer piste!

Naast het grootste aaneengesloten skigebied is het ook één van de meest complete en gezelligste skigebieden van de Alpen. Het skigebied bestaat bijna alleen maar uit moderne skiliften, met weinig wachttijden en de afdalingen zijn voor ieder niveau toegankelijk. Vanuit Fieberbrunn kunt u mooie dagtochten maken naar Hinterglemm, Saalbach, Kolling, Vorderglemm en Leogang.

Voor wintersporters die op zoek zijn naar een skigebied met (veel) gezellige bergrestaurants en -hutten is Skicircus Saalbach Hinterglemm een echte aanrader! Aan de zijde van Fieberbrunn vindt u veel kleine bergrestaurantjes met hoog culinair niveau.