2+ catered chalets
In dit populaire skidorp
Inclusief álles!
Al vanaf €550 p.p.
320 km piste
Uitstekende condities!

Het dorp

Aan het einde van Val Gardena ligt de wintersportplaats Selva (Wolkenstein). Dankzij de magnifieke ligging en skimogelijkheden aan de voet van het Sellamassief weet Selva ieder jaar een grote groep wintersporters aan te trekken.

In het Duitstalige Val Gardena doen de authentieke dorpjes Oostenrijks gezellig aan. Selva kent tal van restaurantjes, bars en cafes en ook voor een goede Apfelstrüdel kunt u hier terecht. Ook aprés-ski behoort zeker tot de mogelijkheden, Selva heeft het meest bruisende uitgaansleven van de gehele Sella Ronda.

Het skigebied

selva ski region small shutterstock 299531126
Het skigebied van Val Gardena

Het skigebied van Val Gardena sluit aan op het Dolomiti Superski gebied met meer dan 450 liften en 1100 kilometer pistes! Voor zowel de beginnende als vergevorderde skiër is er een scala aan mogelijkheden in dit skigebied. 

De gevorderden kunnen diverse dagtochten maken, zoals bijvoorbeeld vanuit Selva naar Canazei. Een aanrader voor de echte waaghalzen is de Langkofelspleet, dit is de grootste uitdaging sinds de uitvinding van de ski-toertocht, een afdaling om nooit te vergeten.