650 km piste
Uitstekende condities!
1 catered chalet
In dit populaire skidorp
Ideaal
voor families

Het dorp

Les Gets is een knus, authentiek, familievriendelijk dorp. Het is gelegen in een dal waar van weerszijden blauwe pistes samenkomen. Aan de ene kant brengen de diverse skiliften de wintersporters het skigebied Les Portes du Soleil in en aan de andere kant ligt het Mont Chery skidomein.

Het dorp bestaat grotendeels uit prachtige houten chalets. De hoofdstraat van Les Gets is de spil van het dorp met vele gezellige terrasjes, restaurantjes, winkeltjes en een ijsbaan voor de kinderen. Hier heerst op elk moment van de dag een gezellige drukte!

Na een lange dag in de sneeuw kunt u heerlijk bijkomen in de openbare sauna van Les Gets, of u duikt weer de berg op om vervolgens al rodelend naar beneden te komen. 

Het skigebied

Portes du Soleil ski region small shutterstock 49020118
Les Portes du Soleil

Een droomgebied! Het Frans-Zwitserse gebied les Portes du Soleil biedt 650 km pistes voor alle niveaus met prachtige uitzichten op het massief van de Mont-Blanc. Het is één van de grootste skigebieden ter wereld. 

Een enkele skipas geeft toegang tot 288 pistes en 220 skiliften, die op ski's of snowboard verkend kunnen worden. Zowel minder geoefende als vergevorderde skiërs komen in dit gebied tot hun recht. In Les Gets ga je op de ski's het dorp uit: vanaf diverse punten vertrekken diverse skiliften die de wintersporters meenemen in het bosrijke en gevarieerde skigebied.