Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

We zijn zeer tevreden over ons verblijf bij het wenschalet in Flachau. Daan en Taima zijn super vriendelijk en behulpzaam er je wordt echt goed verzorgd. We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Janneke Hobbelink - 05 januari 2019

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Heerlijke week gehad in het Wenschalet Winklalm in Flachau, mede door de perfecte verzorging van Daan en Taimo.

Albert - 05 januari 2019

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Daan en Taimo hebben geweldig goed voor ons gezorgd, de maaltijden waren elke dag een feestje en met alle wensen werd rekening gehouden. Het was ook heel leuk dat ze het hele chalet in kerstsfeer hadden versierd. Dank jullie wel voor een mooie witte kerst!

Swinda - 29 december 2018

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Enorm gezellige vakantie met hockeyteam! De gezelligheid van een eigen chalet en de service van een hotel maakten onze vakantie heel ontspannen!

S. - 19 maart 2018

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Een heel ruim chalets (ruimer dan de 2 keer daarvoor dat we elders gebruik maakten van Wenschalets). Zeer geschikt voor drie gezinnen (één familie). Dichtbij ski-centrum. Ideaal!

J. - 09 maart 2018

1 2 3 4