Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Enorm gezellige vakantie met hockeyteam! De gezelligheid van een eigen chalet en de service van een hotel maakten onze vakantie heel ontspannen!

S. - 19 maart 2018

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Een heel ruim chalets (ruimer dan de 2 keer daarvoor dat we elders gebruik maakten van Wenschalets). Zeer geschikt voor drie gezinnen (één familie). Dichtbij ski-centrum. Ideaal!

J. - 09 maart 2018

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Wat hebben wij genoten in Flachau! De staf, Daan en Taimo, was enorm gastvrij en flexibel. Het eten was heerlijk, gevarieerd en alles was mogelijk. Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar. 

Anoniem - 31 december 2016

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Zeer goeie vakantie gehad. Alles was oké; zon, sneeuw, leuk chalet, heel lekker eten en zeer professionele hosts. Een aanrader! 

 

Karen - 26 maart 2016

"
wens-chalet-winklalm01_2.png

Was fantastisch geregeld mede door de hosts Nienke en Tobias die het eten tot in de puntjes verzorgde! Hele fijne ontspannen vakantie gehad! 

Hanneke - 05 maart 2016

1 2 3