Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-raterhof01.png

De vakantie in het Raeterhof is super goed bevallen. Lisa en Peggy zijn onwijs gastvrij en koken heerlijke maaltijden. Prettig was dat ze flexibel omgingen met de tijden als wij nog wat langer in de Hexenalm stonden;) zeer relaxt met een grote groep!

Laurens - 26 januari 2019

"
wens-chalet-raterhof01.png

Wens Chalets heeft een geweldige formule, die verder moeilijk te vinden is in skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Grote huizen met staff die zorgen voor ontbijt, diner en drank. Wij zaten met een groep van 21 in Raterhoff afgelopen week, en hebben enorm genoten! De staff, Peggy en Lisa, was fantastisch. Alles wat we wilde kon geregeld worden en ze waren erg meedenken en behulpzaam.

Gemma Schiphorst - 19 januari 2019

"
wens-chalet-raterhof01.png

Onze hostesses waren top. Het heeft ons aan niets ontbroken. Het eten dat 's avonds geserveerd wordt is afwisselend. Ook voor de vegatariers onder ons werd er gevarieerd gekookt. De ligging van dit chalet is top. De meeste badkamers zijn vernieuwd en ook de bedden.

Peter - 09 maart 2018

"
wens-chalet-raterhof01.png

Voor de 8ste keer op rij wederom de nieuwjaarsweek genoten van het perfect gelegen Chalet Räterhof en voor de 3de keer op rij een onovertrefbare staf! Wat een absoluut feest om elk jaar zo'n heerlijke en onbezorgde week te hebben. We hopen dit nog in de lengte ter dagen te kunnen doen. 

Anoniem - 31 december 2016

"
wens-chalet-raterhof01.png

Special Thank You to our wonderful hosts Suzanne and Dennis. Their warm and friendly hospitality made our stay at Chalet Räterhof memorable.
The catering was super delicious every day. Location of Chalet Räterhof is perfect as you can ski right to the front door and walking distance to the gondolas is only one hundred meters.
Fiss village is built on a steep hillside so prepare to walk up and down the streets where ever you go. If you have small children I would consider renting an e-buggy from local store.

Heikki Helen - 05 maart 2016

1 2 3 ... 5