Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-kelle03.png

Chalet Jessica is een mooi appartement vlak bij het centrum van Solden en op 200m lopen van de gondel. Naast de gondel zijn ook enkele apres ski plekken aanwezig, een supermarkt, pinautomaat en skiverhuur. Huis is niet nieuw meer, maar van alle gemakken voorzien.

Alexander - 04 januari 2020

"
wens-chalet-kelle03.png

Wij verbleven in Chalet Kelle in Fiss. Het chalet was ideaal gelegen aan de piste. Een typisch Oostenrijkse accommodatie, sfeervol, gezellig en vooral ook zeer ruim opgezet met grote kamers, balkons en zelfs een sauna. Zeer luxe. Wat het verblijf vooral onvergetelijk maakte, was de zeer enthousiaste en professionele staf. Elke ochtend, middag en avond stonden zij met een grote glimlach klaar om ons compleet in de watten te leggen. Deze gastvrijheid, service en het heerlijke eten waren fantastisch. 10 punten voor dit ongelooflijke team toppers: Philippe, Stasja, Birthe, Lisanne en Kim Bedankt!!

Kim - 05 februari 2019

"
wens-chalet-kelle03.png

Gastvrij, gezellig en superlocatie!! Vooral het Griekse eten is top :)

Henricus Oort - 05 januari 2019

"
wens-chalet-kelle03.png

Heel leuke vakantie gehad in Chalet Kelle. Catering was super: verfijnde maaltijden die mooi verzorgd werden gepresenteerd, voldoende afwisseling.

Rein - 20 februari 2018

"
wens-chalet-kelle03.png

We hebben een heerlijk verblijf gehad in Chalet Kelle in Fiss. Sjors, Tijn, Mirthe en Josje hebben ons echt perfect verzorgd tijdens ons verblijf. Een heerlijke vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

Willemijn Kersten - 13 februari 2016

1 2 3