Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-kelle03.png

Heel leuke vakantie gehad in Chalet Kelle. Catering was super: verfijnde maaltijden die mooi verzorgd werden gepresenteerd, voldoende afwisseling.

Rein - 20 februari 2018

"
wens-chalet-kelle03.png

We hebben een heerlijk verblijf gehad in Chalet Kelle in Fiss. Sjors, Tijn, Mirthe en Josje hebben ons echt perfect verzorgd tijdens ons verblijf. Een heerlijke vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

Willemijn Kersten - 13 februari 2016

"
wens-chalet-kelle03.png

Een echte aanrader als je wilt skiën en niet met het bereiden van het eten bezig wilt zijn. Gezellige staf die echt zijn best doet het jou naar de zin te maken. En een aangenaam chalet.

Anoniem - 19 december 2015

"
wens-chalet-kelle03.png

De ontvangst door Rik, Bas en Judith maakte dat we ons meteen thuis voelden. Ze waren erg spontaan, geestig, niets was teveel en mede dankzij hun hadden we een topweek! Als al jullie medewerkers zo aardig zijn mogen jullie je gelukkig prijzen.

Ruud - 17 maart 2015

"
wens-chalet-kelle03.png

Prima chalet en zeer leuke hosts. Wens chalet doet de naam eer aan. Elke wens werd waar mogelijk ingewiligd. 

Anoniem - 16 maart 2015

1 2