Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
DJI 470

Wij hebben een top-week gehad in Chalet Christoph in St. Anton. Het is een authentiek chalet, direct aan de piste vlakbij een aantal leuke restaurants en apres-ski gelegenheden (o.a. Mooserwirt). De kamers zijn prima, wel vrij verschillend qua grootte. Enig minpuntje is het ontbreken van een woonkamer, het chalet heeft alleen een eetkamer. 

Onze hosts Remi & Kiki waren echt fantastisch. Wij gaan al 15-20 jaar met Wens op wintersport en Remi & Kiki zijn echt toppers. Super gastvrij, flexibel, gezellig (ja toch) en heel lekker origineel eten. Dit koppel moet Wens koesteren, zij maken het verschil tussen een leuke en een fantastische week!!

Hendrik-Jan Ottevanger - 07 januari 2023

"
DJI 470

Het chalet is sfeervol en ruim opgezet. Een fantastische vakantie gehad mede door de goede zorg, flexibiliteit en het heerlijke eten van Remy en Kiki. Met zo´n staf wordt ieder wenschalet een topvakantie. 

Ruud - 23 december 2022

"
DJI 470

"Hallo,Wij hebben met 7 stellen gebruik gemaakt van Chalet Christoph.

Ondanks dat er verschillende grote van kamers en badkamers waren.

Hebben we het reuze naar ons zin gehad.

De gastvrouw en man waren super relaxt en verzorgde ons super goed met allerlei culinaire lekkernijen.

 

Herman Bos - 22 januari 2022