Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Heerlijke familie vakantie gehad in chalet Berg Klausse in Stuben ,perfecte ligging in het dorp . Door het team van wenschalet uitstekend verzorgd met eten en drinken. 

Mirjam Hobbelink - 31 december 2022

"

We hebben met onze ski-groep een gezellige week gehad. Berg-Klause is een mooi chalet, en ligt op een rustig plaats. Afstand tot aan de ski-lift is op loopafstand. Wie van een rustig, idyllisch dorp houd, zit daar op de goede plek. 

Edith - 5 maart 2022

"

Wij kiezen jaar op jaar voor Wens Chalets, omdat we ieder jaar zo tevreden zijn. De aangeboden chalets, de communicatie vooraf en de service ter plekke is (bijna) altijd hartstikke goed. Een prettige formule als je het het fijn vind om op gezette tijden te avondeten en na het skiën vooral weer in het huisje wil verblijven.

Gemma - 5 februari 2022

"

SUPER!!!

Christel - 18 februari 2020

1 2 3 4