Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Berg Klause

Wij kiezen jaar op jaar voor Wens Chalets, omdat we ieder jaar zo tevreden zijn. De aangeboden chalets, de communicatie vooraf en de service ter plekke is (bijna) altijd hartstikke goed. Een prettige formule als je het het fijn vind om op gezette tijden te avondeten en na het skiën vooral weer in het huisje wil verblijven.

Gemma - 05 februari 2022

"
Berg Klause

SUPER!!!

Christel - 18 februari 2020

"
Berg Klause

Super georganiseerd. Top crew al 2 jaar op rij

Carina - 18 januari 2020

"
Berg Klause

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Stuben. Heel gezellig chalet met een super chaletstaf die er alles aan gedaan heeft om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vooral het eten was heel verrassend en erg smakelijk.

Chantal - 11 januari 2020

"
Berg Klause

Super vakantie gehad met Wens Chalets. Prima ligging ten opzichte van ski-piste en ski-verhuur. Het personeel deed er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.

Jolanda - 11 januari 2020

1 2 3