Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-acla02.jpg

Een goed verzorgd, mooi Chalet. Schitterend uitzicht. Vriendelijk en gastvrij personeel. Een leuke, geslaagde ervaring om met je mede chalet gasten gezamenlijk te eten.

Vincent - 09 april 2018

"
wens-chalet-acla02.jpg

Het verblijf was super. Gezellige sfeer met mede gasten en personeel. Heel gemoedelijk en alles was te overleggen en kon. De professionele koks maakten er steeds wat moois en lekkers van.

Klaas van der Kamp - 05 april 2018

"
wens-chalet-acla02.jpg

Fantastisch verblijf met een leuke groep gelijkgestemden. 

I. - 02 februari 2018

"
wens-chalet-acla02.jpg

Het leuke van deze week was dat er allemaal losse gasten geboekt hadden. Voor ons als stel is dat echt een toegevoegde waarde. In de wens formule zit je dan gezellig met elkaar aan tafel/borrelen bij thuiskomst. Het waren allemaal mensen die daarvoor voelden en de chaletstaf stimuleerde dat ook. Een groepsapp, samen skieen, rodelen en uitgaan onstaat dan vanzelf met als eindresultaat een leuk filmpje gemaakt door een van de gasten. Erg gezellig.
Verder hadden we een echte kok in het chalet, heerlijk gegeten. Acla is een groot chalet om te onderhouden, chapeau!

Liesbeth Albers - 02 februari 2018

"
wens-chalet-acla02.jpg

Formule is meer dan uitstekend. Vooral voor groepen die voldoende deelnemers kennen om een heel chalet af te huren. Geeft enorm veel privacy.

Ben ten Hag - 29 januari 2018

1 2 3 ... 8