Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-acla02.jpg

Prachtlocatie, leuke flexibele hosts!

Maarten - 11 januari 2020

"
wens-chalet-acla02.jpg

Marvin, Mieke & Eline hebben het als drietal super goed verzorgd. Vanaf het ontvangst tot het afscheid, niks was te moeilijk, lastig, vervelend of onmogelijk. Ze denken mee, zijn flexibel in welke richting dan ook en weten dat jij als gast komt voor vakantie. Wij vonden het in ieder geval heel erg fijn, dat zij zelfs met een groep van meer dan 25 man, het hoofd koel konden houden. Super Staff in een Super Chalet :D

Gerardus - 05 januari 2019

"
wens-chalet-acla02.jpg

Echt, zeer de moeite waard. Super de luxe woonverblijf van alle gemakken voorzien. Skiënd vanaf skiegarage naar de piste en bij terugkomst vanaf de piste zo de garage weer in. Heerlijk om nergens te hoeven lopen. Verder was het ontbijt, hapjes rond 16:00 en het diner voortreffelijk. Elke dag weer wat anders. Dus tot nu toe, het mooiste verblijf waar wij ooit gezeten hebben.

Björn Gommans - 29 december 2018

"
wens-chalet-acla02.jpg

Een goed verzorgd, mooi Chalet. Schitterend uitzicht. Vriendelijk en gastvrij personeel. Een leuke, geslaagde ervaring om met je mede chalet gasten gezamenlijk te eten.

Vincent - 09 april 2018

"
wens-chalet-acla02.jpg

Het verblijf was super. Gezellige sfeer met mede gasten en personeel. Heel gemoedelijk en alles was te overleggen en kon. De professionele koks maakten er steeds wat moois en lekkers van.

Klaas van der Kamp - 05 april 2018

1 2 3 ... 8