Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf bij Wenschalet. Fantastisch personeel en dito chalet. Wij overwegen zeker een nieuw verblijf bij Wenschalet. Eten is afwisselend en de hygiëne is goed op orde.

Jordi - 02 maart 2019

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Verblijf in Chalet Sonnenfeld is ons als familie erg goed bevallen. Slaapkamers zijn aan kleine kant, badkamer erg klein maar voldoet. Wat extra wandcontactdozen i.v.m. opladers zou fijn zijn. Ruimte beneden ruim en gezellig. Vooral bar met dartbord, sjoelbak zijn veelvuldig gebruikt. Eten verzorgd door chaletstaff erg goed en gevarieerd, niet de standaard Oostenrijkse gerechten, top! Zeer vriendelijk en gastvrije chaletstaff. Voordeur heeft code, wellicht zou code of sleutel t.b.v. skiberging een goede aanvulling zijn. Was nu voor iedereen toegankelijk. Heeft niet tot problemen geleid. Het is ons als familiegroep goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar.

Cornelia - 29 december 2018

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in Fieberbrunn. De chaletstaff deed haar uiterste best ons verblijf zo prettig mogelijk te maken. De verzorging was prima, de kok was fantastisch. Als we een puntje van kritiek moeten geven, dan zou de warmwatervoorziening voor de douches beter kunnen. Maar verder hebben we een topweek gehad!

Johanna - 29 december 2018

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Ons verblijf was geweldig. Thuiskomen in Oostenrijk! Goede gastvriendelijk staf. De douche was qua temperatuur en waterdruk niet altijd even fijn maar dat is enige punje van aandacht. Complimenten! Fons (manager) en Siem (kok) waren geweldig!

Esther Heezen - 29 december 2018

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

We hebben met de familie een heerlijke week gehad in chalet Sonnfeld in Fieberbrunn.
Punten die er uitsprongen: een mooi gelegen chalet, een zeer gastvrije en professionele staf en een fijne kindvriendelijke sfeer. Alle reden om een andere keer hier weer terug te komen.

Hans Sluijs - 09 maart 2018

1 2 3 4