Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Wij zijn gastvrij ontvangen, personeel is flexibel, heerlijk gegeten! Chalet ligt centraal

Trudy - 31 december 2021

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Wij hebben al vaak via Wens reizen gehuurd. Het is een prima huis, groot. De enorme, aangename verrassing was de kok. Wat was dat heerlijk; iemand in de keuken met zo’n passie voor z’n vak! Het was heerlijk. Staf was ook heel aardig en attent.

Enige minpunt van Fieberbrunn; De aansluiting met t grote ski gebied is best hard door skieen om de aansluitingen te halen. Het ligt echt aan de rand van t gebied.

Barbara - 31 december 2021

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf bij Wenschalet. Fantastisch personeel en dito chalet. Wij overwegen zeker een nieuw verblijf bij Wenschalet. Eten is afwisselend en de hygiëne is goed op orde.

Jordi - 02 maart 2019

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Verblijf in Chalet Sonnenfeld is ons als familie erg goed bevallen. Slaapkamers zijn aan kleine kant, badkamer erg klein maar voldoet. Wat extra wandcontactdozen i.v.m. opladers zou fijn zijn. Ruimte beneden ruim en gezellig. Vooral bar met dartbord, sjoelbak zijn veelvuldig gebruikt. Eten verzorgd door chaletstaff erg goed en gevarieerd, niet de standaard Oostenrijkse gerechten, top! Zeer vriendelijk en gastvrije chaletstaff. Voordeur heeft code, wellicht zou code of sleutel t.b.v. skiberging een goede aanvulling zijn. Was nu voor iedereen toegankelijk. Heeft niet tot problemen geleid. Het is ons als familiegroep goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar.

Cornelia - 29 december 2018

"
Fieberbrunnbuiten_4.jpg

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in Fieberbrunn. De chaletstaff deed haar uiterste best ons verblijf zo prettig mogelijk te maken. De verzorging was prima, de kok was fantastisch. Als we een puntje van kritiek moeten geven, dan zou de warmwatervoorziening voor de douches beter kunnen. Maar verder hebben we een topweek gehad!

Johanna - 29 december 2018

1 2 3