Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Chalet Zirm en haar hosts (Linda en Hans) waren voor onze vriendengroep een schot in de roos voor een week wintersport! Elke ochtend stond er op de afgesproken tijden een uitgebreid ontbijt met ook de nodige variatie (gebakken ei, flensjes, etc.) Zodra het ook maar leek dat een kan koffie of een fles jus dorange leeg zou gaan, werd er voor een refill gezorgd. Linda en Hans zorgden continu dat het ons aan niks ontbrak! Hetzelfde gold voor het avondeten: voldoende variatie, goede porties en altijd nog wat extra's voor die ene grote eter aan tafel. Alles in overvloed en het werd altijd vrolijk en met oprechte interesse geserveerd. De faciliteiten van het chalet waren prima voor wat wij nodig hadden, echter het materiaalhok met verwarming voor schoenen e.d. bleek echt een must-have; ideaal! We raden Wens Chalets zeker aan, maar als je Linda en Hans als hosts hebt is dat geweldig!

Koen - 14 januari 2023

"

Een heerlijke ski vakantie week in val Gardena!

Goed verzorgd door Hans&Linda, goed ontbijt en zeer gevarieerd 3 gangen menu! Wij hadden met zijn achten dit chalet geboekt en dat ging goed.

Annemieke - 7 januari 2023

"

Hans en Linda zijn toppers die ons verblijf zeer aangenaam hebben gemaakt met hun flexibiliteit en fantastische diners en ontbijt

Joost - 31 december 2022

"

Wij hebben een heerlijk ontspannen vakantie gehad. Bij aankomst stond de koffie/thee met lekkers klaar en konden we aangeven op welke tijden wij het diner en ontbijt zouden willen hebben. Voor de kinderen was er een apart kindvriendelijk menu dat eerder werd geserveerd waardoor de volwassenen daarna rustig konden genieten van elke dag weer een heerlijk drie gangen menu. Complimenten aan de chaletstaf! 

Het chalet was netjes en prima qua locatie. Het is wel aan te raden de skibus te nemen naar de lift omdat het best een klim is. Ons gezelschap bestond uit 8 volwassenen, 4 kinderen en een baby. Qua slaapkamers ruim genoeg, maar ik kan me voorstellen dat de eetkamer wat krap is voor een samenstelling met meer volwassenen.

Stephanie - 31 december 2022

"

Prima voor elkaar 

Paar keer hebben de hosts problemen gehad met levering en kapotte apparatuur

Wij hebben er niets van gemerkt 

Flexibel en professioneel 

We zijn ontzorgd 

Arjen - 24 december 2022

1 2 3