Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Kraxnernieuw.licht

Een hele fijne plek dichtbij de metro, paar minuten naar de liften toe. Knus gezellig huis met aparte woonkamer en eetkamer. Heerlijk met kids. En een top service van Jordy &Caroline: kan niet beter! 

Ps: de oldschool Nokia van hen van Wens Chalet mogen wel vervangen worden voor een hipper model mèt internet/ WhatsApp, dat communiceert als gast een stuk sneller en makkelijk!

Anke - 31 december 2022

"
Kraxnernieuw.licht

We hebben een heerlijke week gehad in Huis Kraxner in Serfaus, met acht personen. Vier slaapkamers en drie badkamers, een fijne eetkamer en zitplek maakten dit mogelijk. Het sanitair is vrij basic, maar wel schoon. De bediening en service waren fenominaal; vriendelijk, flexibel, heerlijk gevarieerd eten en erg aardig. Carolien en Jordi maakten ons verblijf tot een feestje! Wij hebben alvast geboekt voor het komend jaar!

Toon - 24 december 2022

"
Kraxnernieuw.licht
"
Kraxnernieuw.licht

Wij hebben een topweek gehad in chalet Kraxner en zijn supergoed verzorgd door Willemijn!

Diederik - 25 januari 2020

"
Kraxnernieuw.licht

Wij hebben een heerlijk verzorgd verblijf gehad in chalet Kraxner. De kleinschaligheid van het chalet en de flexibele begeleiding door onze gastvrouw gaven ons als gezin een heel goed gevoel. De badkamervoorzieningen zijn prima maar niet luxueus te noemen. Het was fijn om een aparte zitkamer en eetkamer te hebben.

Anja - 11 januari 2020

1 2