Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Kraxnernieuw.licht.jpg

Wij hebben een topweek gehad in chalet Kraxner en zijn supergoed verzorgd door Willemijn!

Diederik - 25 januari 2020

"
Kraxnernieuw.licht.jpg

Wij hebben een heerlijk verzorgd verblijf gehad in chalet Kraxner. De kleinschaligheid van het chalet en de flexibele begeleiding door onze gastvrouw gaven ons als gezin een heel goed gevoel. De badkamervoorzieningen zijn prima maar niet luxueus te noemen. Het was fijn om een aparte zitkamer en eetkamer te hebben.

Anja - 11 januari 2020

"
Kraxnernieuw.licht.jpg

Heerlijke ontspannen vakantie gehad door goede zorgen vanuit Wens Chalet en onze host. Lekkere maaltijden en er wordt goed rekening gehouden met kinderen.

Janna - 04 januari 2020

"
Kraxnernieuw.licht.jpg

Van 10 t/m 17 maart verbleven wij met familie en vrienden in Haus Kraxner in Serfaus. Het huis is verouderd, maar dat heeft ook zijn charme (echt Oostenrijks). Verder is het van alle gemakken voorzien zoals; meerder badkamers, ruime slaapkamers, ski ruimte etc. Chalet ligt niet ver van de metro, alleen het heuveltje naar het huis met skischoenen aan was flink doorstappen. Voor kinderen kan dat best zwaar zijn, maar volwassenen is dat goed te doen.
Wij kregen Martin als onze host en je kan het met hem niet beter treffen. Een groot compliment hoe hij iedere dag de mooiste en lekkerste maaltijden bereide. Culinaire hoogstandjes ten top!! Super gastvrij en vriendelijk.

John Vrooman - 28 maart 2018

"
Kraxnernieuw.licht.jpg

Klein chalet, wat verouderd maar prima locatie. En vooral dankzij de inspanningen van onze topkok Michiel was een een super aangename trip! Heerlijk gegeten en verzorgd door iemand die de kunst van het verzorgen heel goed verstaat. Top!

Jorrit - 30 januari 2018

1 2 3 4