Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Genoten van een heerlijke week in Serfaus. Het concept is fantastisch. Het is heel prettig om na een dag op de ski’s aan te schuiven en geheel ontzorgd te worden. Het verblijf was nog aangenamer geweest als het chalet niet enigzins gedateerd was.

Anke - 24 februari 2024

"

Chalet Kraxner ligt zeer centraal in Serfaus, op loopafstand van de metro naar de Kompardellbaan en naar het parkeerterrein. De bereikbaarheid is goed, Het ontbijt in de ontbijttafel is goed verzorgd en kent afwisseling. Het diner is natuurlijk afhankelijk van de host, maar was uitstekend en zeer gevarieerd.

Gen Weg - 12 februari 2024

"

Mooi huis en goede ligging in Serfaus. Zeer vriendelijke Host met culinaire kwaliteiten.

Peter - 5 februari 2024

"

Hebben een enorm goed verblijf gehad. Eten was top en onze Chalet host (Lammert) heeft er werkelijk alles aan gedaan om het ons naar ons zin te maken! Ligging chalet was prima - dicht bij de U-bahn. Chalet zelf ook prima - had alles wat nodig was.

Frank - 27 januari 2024

"

Lammert had alles goed voor elkaar! Zeker met Kerst zijn we extra in de watten gelegd. Lekkere broodjes een goede kop koffie bij het ontbijt in combinatie met de verzorgde diners was dit ons beste verblijf tot nu toe bij Wens!

Daan - 7 januari 2024

1 2 3