Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
chalet-indewolken07.png

Wij logeerden in dit prachtige en riante chalet met 7 volwassenen en 7 kleinkinderen ( leeftijd 5 - 8 jaar). Vrijwel aan de piste van het skigebied van les Menuires/ Val Torens. Ideaal gebied, ook voor kleine kinderen! Middelpunt in het chalet is de grote en gezellige woonkamer met open haard en comfortabele zitbanken daar om heen. Beneden een sauna en jacuzzi waar veel gebruik van is gemaakt! Puntje van aandacht is geen of onvoldoende mogelijkheden om kleding op te hangen/op te bergen in sommige slaap-en badkamers. Mede dankzij de voortreffelijke zorg van onze leuke en spontane gastvrouwen, Inez en Nicole, is ons verblijf in Chalet In de Wolken een geweldig succes geworden !
De terugreis op zaterdag 30 december was een "' ramp". De pas van les Menuires naar Moutiers was een complete ijsbaan. Niet gestrooid. Over de 27 km hebben wij 7 uur gedaan !! Kinderen misten daardoor treinen en vliegtuigen. " Man made chaos " ! Schande voor Frankrijk !

Hans Radder - 15 maart 2018

"
chalet-indewolken07.png

De ligging van het chalet is bijzonder goed. Bij aankomst voelt het meteen goed. De staf heette ons hartelijk welkom en tijdens het verblijf ontbrak het ons aan niets. De staf heeft ons zeer verwend. Het avondeten was erg smakelijk. Daarnaast waren ze erg hartelijk, gezellig en professioneel. Het is een heerlijk ruim chalet, waarbij je de ruimte hebt om als groep bij elkaar te zitten, maar ook om je terug te trekken in je eigen appartement. Daarnaast is Serfaus een prachtig skigebied. Heerlijke afdalingen en zeer goede en luxe liftvoorzieningen. Bovendien autovrij en dat geeft altijd een gezelliger sfeertje.
Kortom, Wenschalet Haus Gretl in Serfaus is ons uitstekend bevallen.

Leoniek - 13 februari 2018

"
chalet-indewolken07.png

Chalet in de wolken, een top locatie voor wat betreft chalet (mn de woonkamer indeling met openhaard ), nabijheid piste, en ontbijt als ook gastvrijheid van de dames.

P. - 13 februari 2018

"
chalet-indewolken07.png

We loved this chalet and we REALLY loved Ruud & José, they were brilliant. Great location for skiing, really good (not gourmet, but simple and tasty), loved the beer and wine and snacks, the cakes were to die for and above all Jose in particular was SO helpful, she made the whole trip amazing. We will be back!!!

David - 25 januari 2017

"
chalet-indewolken07.png

Van 27 februari tot 5 maart zijn wij met 6 kinderen, aanhang en kleinkinderen, in totaal 21 personen in Chalet in de Wolken geweest. Het chalet was prima en de staf perfect. Al onze wensen ten aanzien van etenstijden van de kinderen en ons zijn gehonoreerd. Het eten was gevarieerd en lekker.
Wij hebben een hele fijne week gehad niet in de laatste plaats vanwege de goede zorgen van Job en Malu. 

F.A. van Kesteren - 05 maart 2016

1 2