Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
chalet-indewolken07.png

Top

Johan - 15 januari 2022

"
chalet-indewolken07.png

Zeer fijne chalet in Les Menuires met alle nodige voorzieningen en heel ruime en gezellige woonkamer. Een aantal kamers waren zeer klein maar omvatten alles wat nodig is in een slaapkamer. Zalige jacuzzi en sauna op de benedenvloer. Beste feature van deze chalet waren echter zonder twijfel de hosts: Marith en Serge. Van het overheerlijke, zeer gevarieerde eten (dat ook nog eens geweldig werd aangepast naar dieetwensen) tot hun algemene gezelligheid en de aangename sfeer die dankzij hen in het huis hangt. Als zij er volgend jaar nog zijn komen we graag terug!

Alexandra Delbaere - 09 maart 2019

"
chalet-indewolken07.png

In de wolken,"een zeer luxe chalet op een top locatie! Tijdens mijn ski vakantie met vrienden heb ik genoten van mijn verblijf in dit chalet. De luxe inrichting, de locatie en vooral de chaletstaff maakte onze vakantie tot een zeer plezierige ervaring."

Paulus - 29 december 2018

"
chalet-indewolken07.png

Wij logeerden in dit prachtige en riante chalet met 7 volwassenen en 7 kleinkinderen ( leeftijd 5 - 8 jaar). Vrijwel aan de piste van het skigebied van les Menuires/ Val Torens. Ideaal gebied, ook voor kleine kinderen! Middelpunt in het chalet is de grote en gezellige woonkamer met open haard en comfortabele zitbanken daar om heen. Beneden een sauna en jacuzzi waar veel gebruik van is gemaakt! Puntje van aandacht is geen of onvoldoende mogelijkheden om kleding op te hangen/op te bergen in sommige slaap-en badkamers. Mede dankzij de voortreffelijke zorg van onze leuke en spontane gastvrouwen, Inez en Nicole, is ons verblijf in Chalet In de Wolken een geweldig succes geworden !
De terugreis op zaterdag 30 december was een "' ramp". De pas van les Menuires naar Moutiers was een complete ijsbaan. Niet gestrooid. Over de 27 km hebben wij 7 uur gedaan !! Kinderen misten daardoor treinen en vliegtuigen. " Man made chaos " ! Schande voor Frankrijk !

Hans Radder - 15 maart 2018

"
chalet-indewolken07.png

Chalet in de wolken, een top locatie voor wat betreft chalet (mn de woonkamer indeling met openhaard ), nabijheid piste, en ontbijt als ook gastvrijheid van de dames.

P. - 13 februari 2018

1 2