Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Zeer leuk verblijf. Een chalet met veel charme en goed gelegen, met super vriendelijke staf. Ik raad het zeker aan, ook met kinderen is het heel leuk.

Charles - 15 februari 2018

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Charme van eenvoud en nostalgie, goed bereikbaar aan de rand van een goed gefaciliteerd dorp. Prima voor familie met kleine kinderen.

Anoniem - 31 december 2016

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Wij hebben een super aangename vakantie gehad dankzij Chris & Brenda, via wenschalets. Leuke formule om samen met de groep in onze "eigen" authentieke chalet te kunnen chillen, eten en genieten op ons eigen ritme. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Alfar - 26 maart 2016

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Uitstekend chalet, Prima verzorging!

Rogier - 18 maart 2016

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Wat een luxe. Het diner dat klaarstond natuurlijk. Maar ik heb vooral genoten van de relaxte ochtenden. Uitgebreid te kunnen ontbijten en te kletsen en dan te gaan skien. Zonder na te denken over het opruimen! 

Saskia - 27 februari 2016

1 2 3 4