Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-le-vieux01.png

De staf (Eline en Adriaan) hebben er voor ons een fantastische skiweek van gemaakt. Heel hartelijke ontvangst (met oesters!), leuk ingespeeld op de kinderen met bijvoorbeeld extra gerechtjes. Eten was erg lekker en gevarieerd. Ze waren flexibel en meedenkend, maakten bijv. lunchpakketjes voor in de auto op de terugreis. Het chalet was groot, maar authentiek en knus ingericht met ruimschoots voldoende faciliteiten. Superweek! Bedankt!

Wouter - 05 januari 2019

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Een ontzettend gezellig huis met genoeg ruimte voor iedereen. Onze stafleden Kim en Trudy waren helemaal top!! En wat hebben we lekker gegeten zeg. Een echte aanrader.

Jeroen - 29 december 2018

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Zeer leuk verblijf. Een chalet met veel charme en goed gelegen, met super vriendelijke staf. Ik raad het zeker aan, ook met kinderen is het heel leuk.

Charles - 15 februari 2018

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Charme van eenvoud en nostalgie, goed bereikbaar aan de rand van een goed gefaciliteerd dorp. Prima voor familie met kleine kinderen.

Anoniem - 31 december 2016

"
wens-chalet-le-vieux01.png

Wij hebben een super aangename vakantie gehad dankzij Chris & Brenda, via wenschalets. Leuke formule om samen met de groep in onze "eigen" authentieke chalet te kunnen chillen, eten en genieten op ons eigen ritme. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Alfar - 26 maart 2016

1 2 3 4