Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Compr Pom

Bediening door jonge medewerker Wenschalet.

Wat ongemakkelijk/onwennig in begin, maar steeds beter in loop van de week. Wat aandachtspunten zoals benoemd bij suggesties voor verbetering van de service.

Vanuit Wenschalet wel veel flexibiliteit en meedenken om probleempjes op te lossen.

Concept van gratis eten en drinken en ‘s avonds 3-gangen diner is goed bevallen. Heerlijk om na een dag skiën niets zelfs te hoeven regelen.

Chalet Pom de Pins wel verder van skilift dat verwacht. Eerst stuk lopen en dan aardig stuk met bus naar Pres la Joux.

Skigebied Superchatel dichtbij Chatel zelf matig. Veel sleepliften en in begin te lastige steile afdalingen alleen echt geschikt voor ervaren skiërs.

Edwin - 21 januari 2023

"
Compr Pom

Chalet Pom de Pim is eenvoudig maar de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het Chalet ligt erg centraal. De staf is behulpzaam en wij hebben een prima week gehad.

Koos - 21 januari 2023

"
Compr Pom

De ontvangst en de service van het team van Wenschalets tijdens ons verblijf was perfect! De zeer vriendelijke crew heeft ons de hele week in de watten gelegd en verwend. Het was een bijzonder prettig verblijf mede dankzij de aandacht en de service van de crew!

Jos de Kruif - 09 januari 2018

"
Compr Pom

Een leuk familie huis met erg aardige staf, prima gelegen t.o.v. de skibus en in het centrum van Châtel.Een prima formule als je niet in een onpersoonlijk hotel wilt zitten.

Joost Weijel - 18 februari 2017

"
Compr Pom

Een zeer goed verzorgde week door de dames van Wenschalet heeft onze ski vakantie zeer aangenaam en comfortabel gemaakt! Geen zorgen om boodschappen doen, koken en afwassen. De hosts zijn zeer flexibel, etenstijden zijn in overleg af te spreken en met de kinderen wordt ook veel rekening gehouden. 

Anonymous - 31 december 2016