Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
wens-chalet-pom-de-pin01.png

De ontvangst en de service van het team van Wenschalets tijdens ons verblijf was perfect! De zeer vriendelijke crew heeft ons de hele week in de watten gelegd en verwend. Het was een bijzonder prettig verblijf mede dankzij de aandacht en de service van de crew!

Jos de Kruif - 09 januari 2018

"
wens-chalet-pom-de-pin01.png

Een leuk familie huis met erg aardige staf, prima gelegen t.o.v. de skibus en in het centrum van Châtel.Een prima formule als je niet in een onpersoonlijk hotel wilt zitten.

Joost Weijel - 18 februari 2017

"
wens-chalet-pom-de-pin01.png

Een zeer goed verzorgde week door de dames van Wenschalet heeft onze ski vakantie zeer aangenaam en comfortabel gemaakt! Geen zorgen om boodschappen doen, koken en afwassen. De hosts zijn zeer flexibel, etenstijden zijn in overleg af te spreken en met de kinderen wordt ook veel rekening gehouden. 

Anoniem - 31 december 2016

"
wens-chalet-pom-de-pin01.png

The bar / fridge in Chalet Pom de Pin was excellent always well stocked with good quantities of beers, red and white wine, fruit juices and soft drinks. Staff very welcoming. Chalet cosy if a little cramped. 

Basil - 06 februari 2016

"
wens-chalet-pom-de-pin01.png

Accomodatie basic. Aardige, hardwerkende staff. De verwarming in de slaapkamers deed het tijdelijk niet en het was niet teveel moeite om voor de hele groep een extra dekbed te regelen. Ook met (niet vooraf aangegeven) voorkeur voor bepaald gerechten of juist niet werd rekening gehouden. Top!

Monique - 21 januari 2016

1 2