Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Ongelofelijke fijne dagen gehad. Super team in Alpaca. Vriendelijk en service gericht. Alles schoon, netjes en heel. Ontbijt en avondeten was perfect geregeld Lekker en meer dan genoeg (voor een groep mannen) met veel zorg voor de gasten met een dieet. Prima slaapkamers met prima, schoon bed en badkamertje. Voldoende parkeerruimte, een prima ski berging met een goede schoenendroger, en een heerlijke sauna. Super. Volgend jaar weer Wens Chalets en wie weet weer Châtel.
Dank voor de goede zorgen.

Dennis van Tintelen - 31 januari 2024

"

Heerlijk ontzorgd worden met gastvrije hosts. 

Rene - 21 januari 2023

"

Een waanzinnige week gehad in Chalet Alpaka. Vanaf het eerste tot het laatste moment zijn onze verwachtingen overtroffen. Met een groep van 28 vrienden een week lang vertoefd hier. Wat WensChalets biedt is het absolute ideale wintersport concept voor zulke groepen: continue ontzorging tijdens ontbijt en diners, drank inbegrepen en slaapkamers alsof je in een hotel. Het overtreft de hotel ervaring vanwege de grote algemene leefruimte voor iedereen, geen andere onbekende gasten en ook nog eens veel persoonlijke aandacht van de Chalet staf. Veel complimenten voor Wesley, Jesse, Pia en Timo, die al voordat we aankwamen met ons meedachten, van te voren skipassen regelden, extra services aanboden en de hele week voor ons klaar stonden (zelfs om met een verongelukte naar de dokter te gaan). Samen met de andere 27 groot fan geworden van WensChalets. Volgend jaar zeker weer!

Allard - 20 januari 2023

"

Perfecte formule voor een groep vrienden.

Charlot - 26 maart 2022

"

We hebben een superverblijf gehad in chalet Alpaka. Alpaka is ruim en gezellig en de chaletstaf was top.

Barbara - 25 januari 2020

1 2