Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Chalet-Alpaka-Chatel.JPG

Heerlijk ontzorgd worden met gastvrije hosts. 

Rene - 21 januari 2023

"
Chalet-Alpaka-Chatel.JPG

Een waanzinnige week gehad in Chalet Alpaka. Vanaf het eerste tot het laatste moment zijn onze verwachtingen overtroffen. Met een groep van 28 vrienden een week lang vertoefd hier. Wat WensChalets biedt is het absolute ideale wintersport concept voor zulke groepen: continue ontzorging tijdens ontbijt en diners, drank inbegrepen en slaapkamers alsof je in een hotel. Het overtreft de hotel ervaring vanwege de grote algemene leefruimte voor iedereen, geen andere onbekende gasten en ook nog eens veel persoonlijke aandacht van de Chalet staf. Veel complimenten voor Wesley, Jesse, Pia en Timo, die al voordat we aankwamen met ons meedachten, van te voren skipassen regelden, extra services aanboden en de hele week voor ons klaar stonden (zelfs om met een verongelukte naar de dokter te gaan). Samen met de andere 27 groot fan geworden van WensChalets. Volgend jaar zeker weer!

Allard - 20 januari 2023

"
Chalet-Alpaka-Chatel.JPG

Perfecte formule voor een groep vrienden.

Charlot - 26 maart 2022

"
Chalet-Alpaka-Chatel.JPG

We hebben een superverblijf gehad in chalet Alpaka. Alpaka is ruim en gezellig en de chaletstaf was top.

Barbara - 25 januari 2020

"
Chalet-Alpaka-Chatel.JPG

WENS heeft een leuke, jonge, enthousiaste crew die zich voor 200% inzet om het de gasten naar hun zin te maken. Echt TOP!

Mai Neijens - 19 maart 2018

1 2