Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Dit was onze eerste keer met catering. We werden door Mira en Zoe van te voren netjes geïnformeerd. Bij aankomst warm welkom. Op mijn verjaardag een verjaardagstaart en cadeau. Gezellige meiden en goede services. Elk ontbijt iets extra op buffet. Diner erg afwisselend en heerlijk van smaak. We kijken terug op een super week.

Sylvia - 10 maart 2024

"

Dikke 10 voor Mira en Zoe! Wat een toppers! We hebben ontzettend genoten van ons verblijf

Ires - 28 januari 2024

"

Wat hadden wij een ongelooflijk leuke week in Sölden! Twee gezellige hosts die altijd met ons mee dachten en waarvoor geen moeite teveel was. Op oudejaarsavond werden er zelfs oliebollen gebakken! Mede door hen en hun goede zorgen hebben wij een supervakantie gehad!

A.M. - 9 januari 2024

"

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in chalet Jessica in Sölden. De ligging is perfect, tegenover de grote gondel. De kamers zijn ruim en hebben allemaal een eigen badkamer. Het is sfeervol en comfortabel. 

Onze host was heel vriendelijk en behulpzaam en wat een luxe dat zowel het ontbijt als het diner volledig voor je wordt geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Noortje - 7 januari 2023

"

Wij hebben een heerlijke, totaal ontzorgde, week gehad. Met dank aan onze geweldige gastheer Richard!

Birgit - 31 december 2022

1 2 3 ... 5