Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Voorkant.jpg

Chalet Jessica is een mooi appartement vlak bij het centrum van Solden en op 200m lopen van de gondel. Naast de gondel zijn ook enkele apres ski plekken aanwezig, een supermarkt, pinautomaat en skiverhuur. Huis is niet nieuw meer, maar van alle gemakken voorzien.

Simon - 22 januari 2020

"
Voorkant.jpg

Goed contact met Wens Chalets gehad, daarnaast was alles goed geregeld. Het huis was super leuk en de staff heel erg aardig. Al met al genoten van onze wintersport en hebben wij voor dit jaar weer een huis geboekt via Wens Chalet.

Anieke - 28 december 2019

"
Voorkant.jpg

Volgend jaar graag weer dezelfde chaletstaff! Hedda is top.

Rutger - 02 maart 2019

"
Voorkant.jpg

Ontzettend goed verzorgde week gehad in chalet Jessica. De ligging van het huis is echt top, je kan de lift bijna aanraken vanuit het raam. Maar het chalet ligt wel net van de drukke weg af zodat je geen last hebt van drukte. Het huis was heel schoon en alles netjes bijgehouden. De woonkamer was wat klein voor ons gezelschap (8 volwassenen en 4 kinderen), er was weinig ruimte voor de kinderen om echt te spelen. Hedda is een ontzettend lieve en goede gastvrouw die echt ontzettend lekker kan koken! Wij hebben echt genoten en zouden dit huis zeker aanbevelen!

Ontzettend goed verzorgde week gehad in chalet Jessica. De ligging van het huis is echt top, je kan de lift bijna aanraken vanuit het raam. Maar het chalet ligt wel nét van de drukke weg af zodat je geen last hebt van drukte. Het huis was heel schoon en alles netjes bijgehouden. De woonkamer was wat klein voor ons gezelschap (8 volwassenen en 4 kinderen), er was weinig ruimte voor de kinderen om echt te spelen. Hedda is een ontzettend lieve en goede gastvrouw die echt ontzettend lekker kan koken! Wij hebben echt genoten en zouden dit huis zeker aanbevelen!

Julliette - 29 december 2018

"
Voorkant.jpg

De reden dat ik nog wel een keer met Wens Chalets op vakantie zou willen, ligt voor een groot gedeelte aan de goede zorgen van Hedda, de beheerster van Chalet Jessica. 

Maaike - 29 december 2018

1 2 3 ... 5