Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in chalet Jessica in Sölden. De ligging is perfect, tegenover de grote gondel. De kamers zijn ruim en hebben allemaal een eigen badkamer. Het is sfeervol en comfortabel. 

Onze host was heel vriendelijk en behulpzaam en wat een luxe dat zowel het ontbijt als het diner volledig voor je wordt geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Noortje - 7 januari 2023

"

Wij hebben een heerlijke, totaal ontzorgde, week gehad. Met dank aan onze geweldige gastheer Richard!

Birgit - 31 december 2022

"

Wat een heerlijk huis, we hebben genoten van de culinaire kook kunsten van Richard onze host, en het is direct gelegen tegen over de gondel die naar het tussenstation gaat. Wenschalet is voor ons een top idee geweest, dank daarvoor 

Sonja Burger-Volkers - 24 december 2022

"

Stijn - 2 april 2022

"

Super verblijf gehad! Hosts Alicia en Yvette waren super met heerlijk eten! Chalet is mooi, ze zouden alleen de woonkamer/eetkamer beter kunnen combineren maar dat is persoonlijk. Voor 6 man was het groot zat! Dank je wel Alicia en Yvette voor jullie gastvrijheid!! 

Mark - 12 maart 2022

1 2 3 4