Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
1 exterieur 1

Fantastisch ontvangst en verblijf gehad bij Wens chalets in Solden. Het eten en de service was ronduit perfect. Ik zou Wens zeker aanbevelen. Tot volgend jaar!

 

Anoniem - 18 januari 2023

"
1 exterieur 1

Ondanks dat wij op zaterdag 2 uur te vroeg aankwamen, werden we zeer hartelijk ontvangen met een bakje koffie en een heerlijk biertje in de zon. De chalet staff heeft ons geholpen aan kortingen bij de verhuur en ons wegwijs gemaakt in het dorp. 

Iedere avond stond er weer een heerlijk 3-gangendiner op tafel dat zich avond op avond overtrof (zeer goede kok dit keer). 

Al met al is alles via Wens goed en makkelijk geregeld. Zeker een aanrader!

Niels - 07 januari 2023

"
1 exterieur 1

Wat ouder chalet op een mooie lokatie in het centrum van Sölden. nette kamers met enkele verouderde badkamers.

ruime eetkamer voor een grotere groep.

Mooi skigebied vooral voor gevorderde skieers.

 

Afke - 31 december 2021

"
1 exterieur 1

Het verblijf bij wens chalets in Solden is prima bevallen, de hosts waren erg vriendelijk en het ontbrak ons tijdens ons verblijf aan niets. Eten en drinken was ook prima geregeld en erg lekker!

Niels - 25 januari 2020

"
1 exterieur 1

Als groep voor de derde keer gebruik gemaakt van een Chalet van Wens Reizen. Het concept van catered chalet wordt door leuke chaletstaff goed ingevuld. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De chalet staff is zeer flexibel in de tijden waarop de groep het ontbijt of diner wilde gebruiken en heeft veel variatie aangebracht in het eten. Kortom een aanrader voor een leuk verblijf op wintersport met een grote groep.

R. - 14 februari 2018

1 2