Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
ruthbuitenkantfeb2016.jpg

Het verblijf bij wens chalets in Solden is prima bevallen, de hosts waren erg vriendelijk en het ontbrak ons tijdens ons verblijf aan niets. Eten en drinken was ook prima geregeld en erg lekker!

Niels - 25 januari 2020

"
ruthbuitenkantfeb2016.jpg

Als groep voor de derde keer gebruik gemaakt van een Chalet van Wens Reizen. Het concept van catered chalet wordt door leuke chaletstaff goed ingevuld. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De chalet staff is zeer flexibel in de tijden waarop de groep het ontbijt of diner wilde gebruiken en heeft veel variatie aangebracht in het eten. Kortom een aanrader voor een leuk verblijf op wintersport met een grote groep.

R. - 14 februari 2018

"
ruthbuitenkantfeb2016.jpg

De ontvangst bij aankomst was erg hartelijk en welgemeend! De medewerkers waren erg toegankelijk, bereid mee te denken, service gericht. Kortom zeer klantvriendelijke gastvrouwen!

Karin - 09 januari 2018

"
ruthbuitenkantfeb2016.jpg

Ik kan niet anders zeggen dat het de perfecte mix is tussen thuis en hotel. Zowel voor mijzelf als voor mijn kinderen. En over de staf niets anders dan goeds. Perfecte balans tussen faciliteren, gezond eten en drinken, en relaxte vrijheden. Willianne, je bent een kanjer! 

Anonymous - 27 februari 2016

"
ruthbuitenkantfeb2016.jpg

Wij hebben enorm genoten van de gastvrijheid van het Wens-personeel! Mede dankzij hun hebben wij een top week gehad!

Anonymous - 23 maart 2015

1 2