Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
chalet-arlberg01_2.png

Ons verblijf in Chalet Angela was top. Onze hosts waren enorm vriendelijk en behulpzaam. Ik vergeet de verwelkoming met de warme applecrumble zeker niet. De maaltijden waren zeer lekker en zeer gevarieerd. Het ontbijt was gewoonweg zalig om de dag te beginnen, voor elk wat wils. Daar de hosts ook zeer discreet waren, voelden we ons direct thuis in het chalet dat van alle comfort voorzien was.

Inge - 09 maart 2019

"
chalet-arlberg01_2.png

Dit jaar gingen we voor de eerste keer via Wens Chalets op skireis. Van 2 tot en met 9 maart verbleven we in Sankt Anton am Arlberg. We hebben enorm genoten. De chalet was top: ruime en gezellige leefruimte, ruime kamers en badkamers. De hosts Rince en Ronald zorgden voor een warm onthaal met koffie en taart op de eerste dag. Elke morgen maakten ze een uitgebreid ontbijt klaar, nu eens met een eitje, dan weer met een flesje. Heerlijk! 's Avonds na een dag op de pistes keken we altijd uit naar het avondmaal: Rince wist ons altijd te verrassen met een uitstekend, vers bereid menu. Voor onze volgende skireis zullen we graag weer een beroep doen op Wens Chalets! 

Hilde Soens - 09 maart 2019

"
chalet-arlberg01_2.png

Een fantastisch concept met het beste uit twee werelden. Hotelkwaliteit service en catering, maar toch je eigen chalet. Zeer goed eten en altijd vriendelijk personeel.

Daan Kroode - 23 februari 2019

"
chalet-arlberg01_2.png

Heerlijke vakantie, goed verzorgd door aardige hosts met humor en flexibele insteek; omgang met de kinderen en uitstekende maaltijden maakten de vakantie tot een succes.

E. - 09 maart 2018

"
chalet-arlberg01_2.png

There were 13 of us staying in our chalet and the chalet girls catered to our every need and went above and beyond, especially when we were celebrating a family members birthday. We all enjoyed every moment of our stay and would highly recommend Wens Chalets to everyone. 

Grace - 09 januari 2018

1 2 3 ... 6