305 km piste
Uitstekende condities!
1 catered chalet
In dit populaire skidorp
Sneeuwzeker
en gevarieerd skigebied

Het dorp

Lech heeft ondanks haar imago van luxe wintersportbestemming ook de allround wintersporter veel te bieden. Met een groot sneeuwzeker skigebied, een levendig en sfeervol dorp en de verzorging van onze hosts heeft u gegarandeerd een geslaagde wintersportvakantie. Kortom, een uitstekende locatie voor een catered chalet van Wens Chalets

Lech is een zeer geliefde bestemming voor zowel families als groepen vrienden. Het is een gemoedelijk en authentiek bergdorp omringd door indrukwekkende bergtoppen. Lech kan worden beschreven als een sfeervol dorp, dit komt doordat er vrijwel geen hoog bouw te vinden is en alle chalets typisch Oostenrijks zijn.  

In Lech zijn vele goede restaurants, diverse winkeltjes en meerdere skischolen te vinden. Daarnaast zijn er diverse bars, kroegen en discotheken waar je na het skiën ene drankje kunt doen. 

Lech is goed bereikbaar met de auto, vanaf de snelweg is het nog slechts 17 kilometer naar Lech. Vanaf luchthaven Innsbruck is het nog circa 1 uur rijden.

Het skigebied

ski area lech small shutterstock 404914969

Lech is een sneeuwzeker en gevarieerd skigebied waardoor het voor zowel beginners en gevorderden ontzettend veel te bieden heeft. 

Het skigebied heeft 131 km blauwe piste, 123 km rode piste en 51 km zwarte piste. Daarnaast zijn er diverse goede off-piste mogelijkheden en veel ski-routes.

Voor families met kinderen is Lech een ideale vakantiebestemming. Veel brede blauwe pistes en een kinderclub waar de kinderen kunnen leren skiën.