2+ catered chalets
In dit populaire skidorp
Inclusief álles!
Al vanaf €550 p.p.
320 km piste
Uitstekende condities!

Het dorp

Ladis is het kleine zusje van Fiss en Serfaus , maar het meest authentiek en sprookjesachtig met haar burcht, meertje en relatief lage bebouwing. 

 Het dorp heeft veel te bieden voor families en evenwel een gezellige après-ski. Naast de traditionele après-ski wordt de wintersporter bovendien vuurwerk- en goochelshows geboden die zeker bij families in de smaak zullen vallen. 

Op woensdagavond zijn er gezellige hut-feesten en staat de wekelijkse rodelavond gepland. Het romantische dorpje kent een rijke geschiedenis door het dertiende-eeuwse kasteel Laudegg. Elke donderdagavond vormt het kasteel het decor voor een evenement waarbij de geschiedenis van Ladis wordt getoond. In de wintermaanden is het ook mogelijk om op de vijver van het kasteel te schaatsen.

Het skigebied

ladis ski region small shutterstock 228622951
Het zonneplateau van Tirol

Op het zonneplateau van Tirol ligt dit fijne skigebied met schitterende sneeuwvlaktes tot 2820 meter hoogte. Het is een ideaal skigebied voor skiers van elk niveau en in het bijzonder voor kinderen. Op de Komperdell in Serfaus en bij het middenstation van de Sonnenbahn (Fiss-Ladis) liggen kinderlanden waar uw kinderen nooit meer weg willen.

In Serfaus kunnen ervaren skiërs hun hart ophalen. Er zijn pistes in diverse moeilijkheidsgraden waaronder 30 kilometer zwarte piste. De Pezid-Vertikal is een piste met een hellingsgraad van maar liefst 67%. Dit maakt deze afdaling één van drie stijlste afdalingen van Oostenrijk! Snowboarders kunnen zich volop uitleven in de zeven funparken die het gebied heeft en er zijn meerdere free-ride stukken te vinden. Ook voor de langlaufers is dit skigebied een aantrekkelijke plek. Er zijn verscheidene  mooie loipes uitgezet, die aansluiten op de vele kilometer loipes van Serfaus en Fiss.

Wens Chalets biedt in het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis ook de catered chalets Acla, Rosa, Kelle, Kraxner en Räterhof aan.