Kirchberg
Sfeervol en gemoedelijk
Bruisende apres ski
Op de pistes en in het centrum
188 km piste
Verbonden met Kitzbühel

Catered chalets in Kirchberg

Chalets in de buurt van Kirchberg

Het dorp

Kirchberg ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen en is geliefd en populair bij de Nederlandse wintersporter. Het is een veelzijdig dorp dat veel te bieden heeft. Er wordt wekelijks veel georganiseerd, zoals lokale markten of paardenraces in de sneeuw. 

Daarnaast zijn er rodelavonden; op de Gaisberg is een verlichte rodelbaan en is avondskiën mogelijk, wanneer de dag te kort is voor u. 

Kirchberg is in de afgelopen jaren gegroeid, maar het centrum heeft nog steeds een authentieke Tiroolse uitstraling. Naast de zeer gezellige après-ski in een van de vele kroegjes en disco's in Kirchberg is er voor degene die van meer rust houdt ook voldoende keus qua sauna's en solaria. 

Voor de wintersporter zijn alle voorzieningen in Kirchberg aanwezig, inclusief een goede liftinfrastructuur. 

Het skigebied

Kirchberg min

Het skigebied van Kirchberg is te bereiken via een drietal liften die net buiten het centrum liggen; u moet hiervoor wel even met de skibus of auto, maar op de piste bent u dat snel weer vergeten. 

De goede verbinding met Kitzbühel biedt een enorm skigebied met meer dan 188 kilometers aan piste. Het skigebied is geschikt voor ieder niveau, zowel de minder geoefende wintersporter tot de ervaren skiër of snowboarder kan hier zijn hart ophalen. Alle oefenliften in het dal zijn gratis en zijn perfect om je kinderen kennis te laten maken met wintersport.

Daarnaast heeft Kirchberg een 3,5 km lange rodelbaan op de Gaisberg dat zowel overdag als ´s avonds is geopend.