Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Arkor-1-Medium.jpg

Na een wat gebrekkige beschrijving richting het chalet zelf, werden onze gehele vriendenclub door de paardentaxi voor de deur afgezet waar Evert, onze host, de toegang reeds sneeuwvrij had gemaakt. We genoten een vroege check-in en onze skipassen waren al keurig verzorgd waarmee de sneeuwpret voor ons al vroeg kon beginnen.

Het Chalet Arkor is wat sober ingericht, met oude meubels, maar schoon en van alle gemakken voorzien. De slaapkamers zijn prima en de bedden voldoende comfortabel. Ook de sanitaire voorzieningen zijn voldoende, zeker voor een bezetting met 8 personen. De aanwezigheid van onze hosts, Evert en Kato, maakt Chalet Arkor pas echt tot een prettige accommodatie.

Door de centrale ligging sta je direct in het centrum en ski je vlot naar 1 van de skiliften van Portes du Soleil, een magnifiek skigebied. Hecht je veel waarde aan apres ski? Dan is een ander dorp dan Avoriaz aan te raden. Gelukkig was er voldoende gezelligheid in het chalet en was de koelkast altijd gevuld met bier, wijn of fris.

De catered-formule was de absolute kers op de taart. Onze ochtend begon vroeg met een prima, gevarieerd ontbijt waar kleine suggesties de volgende dag direct werden doorgevoerd. Onze avonden werden gevuld met restaurantwaardige 3-gangen diners waarbij elke gang een waar feest was! En dit alles in een gepaste, heel relaxte wijze verzorgd door onze hosts, wat het geheel tot meer dan een aangenaam verblijf maakte.

Edwin - 13 februari 2018

"
Arkor-1-Medium.jpg

Evert en Kato zijn gewoon top en zorgen er mede voor dat het verblijf tot in de puntjes was verzorgd. Prima ontbijt en diner. Prima kamers, advies over het ski gebied en prima voorzieningen.

Michiel - 13 februari 2018