Vliegen naar de Alpen

Ontdek het gemak van vliegen naar de Alpen. Diverse maatschappijen bieden voordelige vluchten naar de Alpen aan. Vanaf de luchthaven is het gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur rijden naar uw eindbestemming. Wens Chalets kan bovendien uw transfer van het vliegveld naar uw chalet organiseren.

Oostenrijk

Voor veel catered chalets is Innsbruck Airport de meest ideale luchthaven. Transavia vliegt hier op. Ook vliegen zij op Salzburg en Friedrichshafen. Een andere mogelijkheid is vliegen met KLM naar München.

Frankrijk

Geneve (Zwitserland) is een veel gebruikte luchthaven voor onze Franse chalets. Easyjet en KLM vliegen er dagelijks heen in de winter. Ook kunt u met Transavia op Grenoble vliegen.

Italië

Voor Selva en St Cristina kunt u het beste op Innsbruck in Oostenrijk vliegen. Transavia vliegt dagelijks naar Innsbruck. Vanaf hier is het nog 1,5 uur rijden naar het skigebied.

Voor Champoluc/Cuneaz is Turijn de beste optie. Zowel KLM als Ryanair vliegen op Turijn.

Airport transfers

Wilt u een transfer vanaf de luchthaven naar uw catered chalet? Vanaf alle luchthavens in de Alpenlanden kan Wens Chalets zorgen dat u wordt opgehaald en tot aan de deur van uw chalet wordt gebracht. Wij hebben afspraken met verschillende vervoersmaatschappijen en kunnen in aansluiting op uw vlucht een passende transfer regelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.
U kunt een email sturen naar chalets@wens.nl of ons bellen op: +31 (0)35 543 66 77.