Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Ondanks een dubbele boeking konden wij alsnog in een appartement verblijven in chalet Rosa. En ook daar konden we genieten van heerlijke maaltijden die door de hosts Yinthe en Karlien werden verzorgd. Bijzonder knap om met z’n tweeën een groot gezelschap te verzorgen en naar de zin te maken. Top gedaan dames en bedankt voor de goede en enthousiaste verzorging!

Evert v. K. - 4 april 2024

"

Super goed geregeld
En super goed eten
En gewoon goed geregeld
Fijn voor een ont zorgenden vakantie

Henk - 24 maart 2024

"

Heerlijk! We hebben we genoten van de gastvrijheid, het ontzorgen, het meedenken. Het lekkere ontbijt, diner en de gezellige borrelavond. De taxiritjes in alle vroegte van chalet Rosa naar de piste/ skiliften. Dit alles met een goed humeur en positiviteit. Klasse!!

Carin - 23 maart 2024

"

We hebben een heerlijke week gehad en zijn zeer tevreden over ons verblijf. De hosts van Wens Chalet Rosa waren echt fantastisch. Hele lieve meiden. Niets was teveel en zij dachten met alles proactief mee. Dank!

Martijn - 10 maart 2024

"

Gezellige en adequate hosts in een mooi en ruim verblijf. Zeer goed gegeten en kunnen genieten van vakantie samen zonder gedoe. Veelzijdig gebied. Leuke extra’s georganiseerd door onze hosts.

Marjolein - 26 februari 2024

1 2 3 ... 5