Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Wens Chalet hebben onze reis prima geregeld.

AC Kruseman Aretz - 24 maart 2024

"

Chalet zoller, prima chalet maar wel wat gedateerd. Hele fijne staf die ons verblijf heel aangenaam heeft gemaakt. Heerlijk gegeten!

Yoni - 15 maart 2024

"

Goede service, gastvrije hosts en heerlijk diner!

Floris - 9 maart 2024

"

Chalet Zoller is een zeer net en gezellig chalet met voldoende ruimte en supervriendelijke en flexibele staf. De ligging maakt dat je afhankelijk bent van bus of taxi maar de bus vertrekt voor de deur en is in 10 minuten onderaan de lift. Taxi's rijden er vaak en veel in St. Anton en de prijzen zijn vast. Het komen van en naar het chalet op alle uren ging dus supermakkelijk. De kamers waren heel netjes en de bedden prima. Wanneer we in de avond terug kwamen van de piste rook het heerlijk naar het diner dat de hosts voor ons aan het bereiden waren. Het eten was lekker en iedere dag totaal anders. Per whatsapp konden we in contact blijven met onze hosts en zij waren dan ook superflexibel als onze plannen iets wijzigden. Het was verder enorm prettig dat we het hele chalet voor onszelf hadden. Echt een aanrader!

Stephanie - 7 maart 2024

"

Heel fijn verblijf met super service. De hosts (Renate en Wanja) waren erg vriendelijk en hebben iedere dag hun best gedaan om het ons zo comfortabel mogelijk te maken.

Laura - 11 februari 2024

1 2 3 ... 5