Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Wij hebben een fantastisch verzorgde vakantie gehad. De chaletstaf was supervriendelijk, gezellig, flexibel en ze konden ook nog eens heerlijk koken. De bedden waren heerlijk en de ligging van het chalet, t.o. de bushalte perfect. In een rustig mooi wijkje van St. Anton. Aanrader voor iedereen die zorgeloos op vakantie wil!

Elian van der Waals-Bosch - 24 december 2021

"

Dit chalet ligt op ruim 30 min lopen van het centrum van St Anton. Door de skibushalte voor de deur en de grote frequentie van de bussen is de afstand echter geen enkel probleem. Het chalet is enigszins gedateerd. De bemanning had met ziektes en wisselingen te kampen. Er werd heerlijk gekookt.

Hendrik - 3 december 2021

"

Renate en Sigo hebben een belangrijke rol gespeeld in het slagen van onze vakantie. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop zij ons verblijf hebben begeleid.

Van den Ham - 21 december 2019

"

Geweldig concept. We hadden een enthousiast stel dat fungeerde als gastheer en -vrouw. Zij schotelde ons elke dag weer een verrassend drie-gangen diner voor. Ze waren ook niet te beroerd om de tijden van het eten na overleg te verleggen. Het chalet zelf was wat verouderd en niet alle douches werkte naar behoren. Wel een gezellige gezamenlijke ruimte. Een goede ligging met een bushalte voor de deur.

Marco - 9 februari 2019

1 2 3 4