Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"

Super mooi appartement en Jaap, Koen en Marin zijn Toppers hebben een heerlijke week gehad. 

Sandra - 14 januari 2023

"

Pia Brugman - 7 januari 2023

"

We hebben weer heerlijk genoten. Het was ook leuk om vrienden hier mee naar toe te nemen. Juist vrienden met het concept bekend maken, was nu heel erg positief. 

Arno - 23 maart 2022

"

De formule van de bediening in je eigen chalet van ontbijt en een 3 gangen menu is ons uitstekend bevallen. Zeker in tijden van Corona. We hebben een week lang zo goed als in onze eigen bubbel gezeten. Het chalet in Gerlos was mooi ruim voor 6 personen en netjes schoon. Inclusief 2 parkeer plaatsen! Top locatie!

Martijn - 15 januari 2022

"

Opnieuw een goede week gehad met Wenschalet. De 3 meiden die ons hebben verzorgd, hebben dat met alle vriendelijkheid en aandacht gedaan. Het ontzorgen is zeer plezierig. Het concept blijft prettig en de flexibiliteit en meedenken van de mensen van Wenschalet is groot!

Marieke - 4 januari 2020

1 2