Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
Catered-chalet-Dorferapartment-Gerlos.jpg

De formule van de bediening in je eigen chalet van ontbijt en een 3 gangen menu is ons uitstekend bevallen. Zeker in tijden van Corona. We hebben een week lang zo goed als in onze eigen bubbel gezeten. Het chalet in Gerlos was mooi ruim voor 6 personen en netjes schoon. Inclusief 2 parkeer plaatsen! Top locatie!

Martijn - 15 januari 2022

"
Catered-chalet-Dorferapartment-Gerlos.jpg

Opnieuw een goede week gehad met Wenschalet. De 3 meiden die ons hebben verzorgd, hebben dat met alle vriendelijkheid en aandacht gedaan. Het ontzorgen is zeer plezierig. Het concept blijft prettig en de flexibiliteit en meedenken van de mensen van Wenschalet is groot!

Marieke - 04 januari 2020

"
Catered-chalet-Dorferapartment-Gerlos.jpg

We hebben een geweldige week gehad. Het appartement heeft een prima ligging midden in het dorp. Het is verder heel ruim en netjes, zeer geschikt als er mensen bij zijn die niet (de hele dag) willen skiën en thuis wat tijd willen doorbrengen. De staf was super, heel servicegericht en ontzettend lief voor de kinderen. We zijn echt in de watten gelegd door Crystal, Daphne en Anouk.

Renate - 23 februari 2019

"
Catered-chalet-Dorferapartment-Gerlos.jpg

Dit appartement is uitermate geschikt voor grote groepen (tot 8 personen). De ligging is top, vlak naast de cincin en aan de andere kant op 50-100meter lopen naar de lift. Het appartement zelf is groot, met balkon, prima kamers en schoon.

S. - 29 januari 2018

"
Catered-chalet-Dorferapartment-Gerlos.jpg

Weekje met vrienden ontgroent worden in het concept wenschalets. Meer dan top! Vooral de dames van de verzorging, heb ze niet kunnen betrappen op een fout. Fantastische week gehad!

Rick - 18 maart 2017

1 2