Oppas in uw chalet

Gezinnen zijn in al onze chalets meer dan welkom, maar speciaal voor ouders met (kleinere) kinderen biedt Wens Chalets de mogelijkheid om een oppasservice bij te boeken. 

Oppasservice in onze chalets!

Gezinnen zijn in al onze chalets meer dan welkom, daarom heeft Wens Chalets tijdens het winterseizoen een aantal ervaren oppassers in de Alpen gestationeerd. Indien u bij Wens Chalets de oppasservice bijboekt, komt de oppas naar uw chalet. De kinderoppas zorgt voor spelletjes, eten en drinken voor uw kinderen. U kunt de kinderoppas boeken vanaf een minimum van 3 dagdelen per verblijf en een max. van 10 dagdelen per verblijf. De kosten voor deze service bedragen Euro 75,- per dagdeel (3 uur) met een max. van 4 kindjes per oppas. De oppas is in bijna ieder chalet op aanvraag mogelijk en kan ten tijde van het reserveren van uw chalet bijgeboekt worden. Deze service bieden wij in de laagseizoensweken. 

Vier ochtenden en een hele dag per week kunt u onbezorgd skiën, terwijl uw kinderen van 1 t/m 5 jaar bij de oppas kunnen verblijven. In de speelruimte wordt er naar hartenlust gekleurd, naar Disney films gekeken of bijvoorbeeld winkeltje gespeeld. In de tuin rondom het chalet worden de sneeuwpoppen gebouwd en met de slee gespeeld. U kunt uw kinderen 's-ochtends met een gerust hart achterlaten.

De oppas zorgt voor een fruithapje en wat lekkers te drinken. Tussen de middag zorgt de staf voor een gezonde broodmaaltijd. ’s Avonds eten de kinderen om 18:00 uur een speciale kindermaaltijd. Als de kleintjes in dromenland zijn, kunt u rustig genieten van uw driegangen diner. Het is nog maar de vraag wie er het meest te vertellen heeft bij thuiskomst!

  • Speciale Nederlandse oppas
  • Oppas op zondag-, maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend tot 13:00 uur
  • Oppas op donderdag de gehele dag tot 16:00 uur
  • Fruithapje en drinken 
  • Broodmaaltijd als lunch voor de kinderen
  • Speciaal activiteitenprogramma voor de kinderen 
  • Kinderen eten een speciaal kindermenu om 18.00 uur