Kinderopvang in uw chalet

Gezinnen zijn in al onze chalets meer dan welkom, maar speciaal voor ouders met (kleinere) kinderen heeft Wens chalets enkele kindvriendelijke chalets met kinderopvang in het aanbod. Bij de inrichting van deze chalets is rekening gehouden met de kleintjes. Traphekjes, veilige stopcontacten, kinderbedjes, kinderstoelen en speelgoed zijn aanwezig.

Kinderopvang in onze chalets!

Gezinnen zijn in al onze chalets meer dan welkom, daarom heeft Wens Chalets tijdens het winterseizoen ervaren oppassers in de Alpen gestationeerd. Indien u bij Wens Chalets kinderopvang bijboekt, komt de kinderopvang naar uw chalet om daar de oppas te verzorgen voor kinderen van 1 t/m 5 jaar. De kinderoppas zorgt voor spelletjes, eten en drinken voor uw kinderen. U kunt de kinderopvang boeken vanaf een minimum van 3 dagdelen per verblijf en een max. van 10 dagdelen per verblijf. De kosten voor kinderopvang bedragen Euro 75,- per dagdeel (3 uur) met een max. van 4 kindjes per oppas. De kinderopvang is in bijna ieder chalet op aanvraag mogelijk en kan ten tijde van het reserveren van uw chalet bijgeboekt worden. Deze service bieden wij in de laagseizoensweken. 

Chalet Erlifeld: Kinderopvang inclusief

Naast de mogelijkheid om kinderopvang in een catered chalet te boeken, heeft Wens Chalets ook één chalet speciaal als “kindvriendelijke chalet’ bestempeld, Dit is chalet Erlifeld in Ehrwald. In dit chalet is de kinderopvang inclusief in de prijs en is bij de inrichting van het chalet rekening gehouden met de kleintjes. Traphekjes, veilige stopcontacten, kinderbedjes, kinderstoelen en speelgoed zijn hier aanwezig.

Vier ochtenden en een hele dag per week kunt u onbezorgd skiën terwijl uw kinderen van 1 t/m 5 jaar in de opvang kunnen. In de aparte speelruimte wordt er naar hartenlust gekleurd, naar Disney films gekeken of bijvoorbeeld winkeltje gespeeld. In de tuin rondom het chalet worden de sneeuwpoppen gebouwd en met de slee gespeeld. U kunt uw kinderen 's-ochtends met een gerust hart achterlaten.

Tijdens de kinderopvang krijgen de kinderen een fruithapje en drinken. Tussen de middag zorgt de staf voor een gezonde broodmaaltijd. ’s Avonds eten de kinderen om 18:00 uur een speciale kindermaaltijd. Als de kleintjes in dromenland zijn, kunt u rustig genieten van uw driegangen diner. Het is nog maar de vraag wie er het meest te vertellen heeft bij thuiskomst!

In ons kindvriendelijke chalet Erlifeld zijn de volgende extra ‘s bij de prijs inbegrepen:

  • Speciale Nederlandse oppas
  • Oppas op zondag-, maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend tot 13:00 uur
  • Oppas op donderdag de gehele dag tot 16:00 uur
  • Fruithapje en drinken tijdens de kinderopvang
  • Broodmaaltijd als lunch voor de kinderen
  • Aparte speelruimte met divers speelgoed en films aanwezig
  • Speciaal activiteitenprogramma voor de kinderen 
  • Kinderstoelen, kinderbedjes en traphekjes aanwezig
  • Kinderen eten een speciaal kindermenu om 18.00 uur