Ervaringen van gasten

Graag delen wij de beoordelingen van Wens Chalets door andere gasten met u. Wij sturen onze gasten een enquete na een verblijf in één van onze catered chalets en vragen een beoordeling te schrijven. Deze vindt u hieronder. Uiteraard kunt u ook beoordelingen van Wens Chalets op Zoover en Tripadvisor terug vinden.

"
DSC-0725.jpg

Prima accommodatie, met eigen badkamers. Wij hadden het chalet voor ons zelf. Voortreffelijk ontbijt en diner. Bijzonder aardige staf. Door zeer frequente busverbinding vlak bij chalet, ideale ligging om te skiën.

Uco Sonnenberg - 19 januari 2019

"
DSC-0725.jpg

Als enige (kleine) groep aanwezig in Chalet Sonneck ontbrak het ons aan niks. Personeel was vriendelijk en flexibel en het eten was goed. Bus rijdt iedere 10 minuten van huis naar de lift. Al met al een topweek in perfecte condities.

Koen - 19 januari 2019

"
DSC-0725.jpg

Wel verouderd chalet, niet te groot, eten en drinken prima voor de prijs die je betaald

Jan - 12 maart 2018

"
DSC-0725.jpg

Wij werden geweldig ontvangen door Katie en Etienne met zelfgemaakte appeltaart t.g.v. Onze gouden bruiloft. Wij waren met kinderen en kleinkinderen en niets was hen te veel om het ons naar de zin te maken. Katie en Etienne organiseerden een gezellige apres-ski voor iedereen in het chalet, en de kinderen mochten zelf pizza’s bakken. Ook het diner was iedere avond weer een feest.Er werd nog een extra kok Paul ingevlogen, ook Paul deed het fantastisch.

Pieternel Maas - 30 januari 2018