Staschja en Philippe

IMG 20181126 WA0002

 Dit zijn Staschja (28) en Philippe (33), 

De gedeelde passie voor wintersport en gastvrijheid bracht hen vorig jaar samen in Fiss. Staschja was voor Wens Business Events in Fiss en Philippe was de chef in Chalet Acla. Philippe toverde daar de lekkerste gerechten op tafel en Staschja kon het met haar hands-on mentaliteit niet laten om hem een handje te helpen in de keuken. Een topteam was geboren, zowel in de keuken als daarbuiten. De keuze om dit jaar samen terug te keren naar Fiss voor een volledig seizoen was dan ook snel gemaakt.

Dit zegt Staschja over Philippe: Philippe is een ontzettend sociaal persoon die graag nieuwe mensen leert kennen. Zijn Griekse roots komen vooral naar boven als we iets eten dat niet zoet genoeg is, naar zijn smaak. Dan gaat er een lading suiker in. Gelukkig is hij ook heel sportief en een echte teamplayer. Afgelopen jaar heeft hij zijn boardskills verbeterd, de mooiste gerechten op tafel gezet en al zijn gasten verblijd met zijn positieve uitstraling.  

Dit zegt Philippe over Staschja: Staschja is een geboren leider. Snel werkend, probleem oplossend en zeer service gericht. Met veel ervaring in de horeca en het afronden van de Hogere Hotelschool heeft ze de perfecte skills voor het runnen van een chalet. Daarnaast houdt ze van koken, lekker eten, sporten en is ze een top skiër! Voor een goede bootcamp training kun je ook bij haar terecht. Van alle markten thuis!

Dit reislustige, enthousiaste, gezellige stel kan niet wachten om samen op avontuur in het buitenland te gaan. Nu staat Oostenrijk  voor de deur en ze kijken er ontzettend naar uit om terug te keren naar hun geliefde Fiss, waar ze de ultieme wintersportbeleving voor hun gasten zullen creëren.

 

"
Dit reislustige, enthousiaste, gezellige stel kan niet wachten om samen op avontuur in het buitenland te gaan.