Rince en Ronald

IMG 0571

Aangenaam kennis te maken! Mijn partner Ronald (32) en ik Rince (30) zijn in januari 2018 in het grote avontuur gesprongen om samen op (ontdekkings)reis te gaan. 

Niet alleen een reis naar verre landen, maar bovenal ook een persoonlijke reis om te groeien, leren en onze ideale levensstijl te ontdekken. Nadat we onze vaste baan als Marketing en Communicatie Medewerker (Rince) en Projectleider Bodem (Ronald) in Nederland vaarwel hebben gezwaaid, hebben we maandenlang over onze prachtige aardbol gezworven, kennis gemaakt met verschillende culturen, genoten van adembenemende natuur en (vrijwilligers)werk gedaan van druiven plukken tot klussen.

Werken in een Wens chalet in de sneeuw maakt het voor ons helemaal af! Ikzelf heb met veel plezier al eerder een seizoen gedraaid in verschillende chalets, waaronder Erlifeld (in Ehrwald) en Ruth (in Sölden). Nu gaan Ronald en ik met z’n tweeën het avontuur aan om gasten een onvergetelijke wintersportvakantie te bezorgen. Ik ben een echte creatieveling en dromer, Ronald praktisch en lekker down-to-earth.

Zo zal ik me uitleven op heerlijke gerechten in de keuken en zorgt Ronald ervoor dat de tafel is gedekt en alles soepel verloopt. We kunnen niet wachten om je in ons chalet te verwelkomen deze winter!

"
Nu gaan Ronald en ik met z’n tweeën het avontuur aan om gasten een onvergetelijke wintersportvakantie te bezorgen.