Marvin en Mieke

Marvin en Mieke

Hi allemaal! Wij zijn Marvin (28) en Mieke (27) uit Zoetermeer, en deze winter zullen wij jullie chalet hosten via Wens. 

Wij hebben een grote passie voor reizen en hebben de afgelopen jaren veel van de wereld gezien. Twee jaar geleden hebben wij het besluit genomen dat wij meer wilden zien van de wereld. We hebben onze fulltime banen opgezegd, Marvin als manager in de horeca en Mieke als adviseur bij een bank, en zijn met een backpack op onze rug vertrokken. We begonnen onze reis in Australië, waar we gingen reizen en werken. We hebben verschillend werk gedaan, van werken in de horeca tot appels plukken op een boerderij. Daarna zijn we naar Nieuw-Zeeland en Azië gegaan. Eenmaal terug in Nederland, kregen we al snel de kriebels om weer op pad te gaan. Voordat we ons seizoen in de sneeuw beginnen, zullen we een rondreis door Zuid-Amerika maken.

We houden van avontuur, en kunnen niet wachten om aan dit avontuur in de sneeuw te beginnen. Met onze werk- en reiservaring zullen wij ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke wintersportvakantie hebben bij ons.

 Tot snel!

"
Met onze werk- en reiservaring zullen wij ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke wintersportvakantie hebben bij ons.