COVID-19 garantie

De uitbraak van de wereldwijde pandemie Covid-19 leidt voor consumenten tot onzekerheid bij het boeken van een wintersportvakantie voor het seizoen 2021-2022. Wat als er weer een uitbraak is, ben ik dan mijn geld kwijt? Of krijg ik dan weer een voucher?

Speciaal voor onze gasten bieden wij een unieke geldteruggarantie aan. Zonder deze garantie is Wens Chalets gehouden u eerst een vergelijkbaar alternatief te bieden. Bij een lock down van een gebied door Covid-19 is gebleken dat dit neerkomt op een voucher voor het volgende seizoen. Wilt u niet een voucher maar uw geld terug indien uw wintersportvakantie niet kan plaatsvinden door Covid-19? Dan biedt de geldteruggarantie een passend alternatief. Voor slechts een kleine bijbetaling bent u verzekerd dat u niet een voucher, maar uw volledig reissom terug ontvangt. Dit in het geval dat het gebied in de periode van uw verblijf gesloten wordt voor alle gasten door (lokale) autoriteiten in Oostenrijk, Frankrijk of Italië vanwege een Covid-19 uitbraak.

Hiermee bieden wij onze gasten gemoedsrust bij het boeken van hun Wens chalet. Iedereen kan met vertrouwen en plezier uitkijken naar een heerlijke wintersportvakantie in het aankomende seizoen!

Download hier de veelgestelde vragen over COVID-19.